Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Aloe Spa

 

Aloe Spa Κάντε κράτηση online

  Aloe Spa Κάντε κράτηση online

   Aloe Spa

   Το Aloe Spa βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας σε ένα πολυτελή χώρο 150 τετραγωνικών μέτρων, ειδικά σχεδιασμένο να σας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας, μέσω εξειδικευμένων περιποιήσεων προσώπου και σώματος.
   Το έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό της Aloe Spa είναι πάντα πρόθυμο να συζητήσει μαζί σας, ώστε να σας προτείνει τις κατάλληλες θεραπείες που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.
   Η θεραπευτική προσέγγιση του Aloe Spa εστιάζει στην αξιοποίηση των βοτάνων της ελληνικής φύσης και των ευεργετικών τους επιδράσεων στον ανθρώπινο οργανισμό.
   Με άξονα την ελληνική θαυματουργή Αλόη και τις θεραπευτικές της ιδιότητες τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα, δημιουργήσαμε για σας ειδικές θεραπείες τόνωσης, αντιγήρανσης, λάμψης, σύσφιξης και αποτοξίνωσης.
   Θεραπείες με γέλη και έλαιο Αλόης, ενεργειακά κοχύλια, ζεστά πουγκιά βουτηγμένα σε ελληνικά βότανα, μελισσοθεραπεία, σοκολατοθεραπεία και πολλές ακόμη θεραπείες θα σας ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο του Aloe Spa.
   Στόχος μας είναι το Aloe Spa να αποτελέσει για εσάς πηγή ενέργειας και ευεξίας, αλλά παράλληλα χαλάρωσης και απόλαυσης.
   Για τον λόγο αυτό, αξιοποιούμε τα «δώρα» της ελληνικής φύσης και των βοτάνων της, δημιουργώντας θεραπείες απόλυτα φυσικές και φιλικές στο δέρμα μας.
   Γιατί Aloe
   Η Αλόη Βέρα είναι ένα πανάρχαιο φυτό, το οποίο έχει διαπιστωθεί ότι διαθέτει σημαντικές θεραπευτικές και καλλυντικές ιδιότητες. Υπάρχουν περισσότερα από 360 είδη αλόης, ωστόσο μόνο πέντε από αυτά έχει αποδειχτεί ότι ωφελούν την υγεία. Η Aloe Barbadensis Miller ή απλούστερα όπως είναι ευρέως γνωστή Αλόη Βέρα, είναι το πιο αποτελεσματικό και διαδεδομένο είδος. Το τζελ της, το οποίο βρίσκεται στα σκληρά, χυμώδη και σαρκώδη φύλλα της, περιέχει 200 και πλέον θρεπτικά συστατικά.
   Πρόκειται για βιολογικά – ενεργά – ζωτικά – θρεπτικά συστατικά, τα οποία συνυπάρχουν και αλληλοενισχύονται, έτσι ώστε να αποτελούν έναν πολύτιμο σύμμαχο υγείας για την πρόληψη και επιδιόρθωση βλαβών, καθώς και τη βελτίωση αισθητικών και οργανικών προβλημάτων. Βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, ένζυμα, πολυσακχαρίτες, λιγνίνη, μαλικό οξύ, λιπαρά οξέα, ανθρακινόνες, στεροειδή και άλλα πολλά λειτουργούν ως ομάδα και απορροφώνται στο σύνολό τους από τον ανθρώπινο οργανισμό. Να γιατί Aloe, λοιπόν!

    

   Θεραπείες Προσώπου

   Aloe Blooming
   Deep Cleaning
   Vitamin Boost
   Hyalouronic 3D Therapy
   Easy lift
   Caviar Glow
   Ultra-Antiaging
   Chocolate Care
   Facial Mesotherapy
   Cupping Face Treatment
   Skin Whitening Face treatment
   Pearls Face treatment
   Μεταξο-Θεραπεία
   Acne Care Treatment
   Premium Eye treatment
   Juicy lips treatment

   Θεραπείες Σώματος

   Body Mesotherapy
   Cupping Body treatment
   Brazilian Lift
   Cryotherm body treatment
   Cellulite blocker
   Freezing to firm
   Chocolate body care
   Μεσοθεραπεία για ραγάδες
   Breast plus
   Λεμφικό μασάζ
   Mud treatment Miracle

   Υπηρεσίες Ευεξίας

   Relaxing Antistress Face Therapy
   Aloe Spa Massage
   Warm Herbal Spa massage
   Spa for Two