Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Agigma massage & therapies

 

Agigma massage & therapies Κάντε κράτηση online

  Agigma massage & therapies Κάντε κράτηση online

   Agigma massage & therapies

   Το Agigma δημιουργήθηκε το 2006 για να στεγάσει όνειρα και φιλοδοξίες. Nα στεγάσει την θεραπεία και την χαλάρωση. Να ασχοληθεί με τον άνθρωπο και το πώς, απο την δική μας μεριά, θα βοηθήσουμε όλους εσάς να έχετε μια πιο φρέσκια και ισσοροπημένη μακριά απο πόνους και στρές καθημερινότητα!
   Ψάχνετε βοήθεια; Είστε στο σωστό μέρος .Το Agigma πλέον είναι ένας πολυχώρος εναλλακτικών θεραπειών αφού εκτός από την καταπληκτική θεραπεία του Bowtech, προσφέρουμε Ρεφλεξολογία, Χαλαρωτικό – θεραπευτικό μασάζ Αρωματοθεραπείας και Rejuvance προσώπου. Την στήριξη στην θεραπεία παρέχει και η διάγνωση που γίνεται μέσω της Ιριδοανάλυσης.
   Το Agigma έχοντας σωστό προσανατολισμό όλα αυτά τα χρόνια και στηρίζοντας το όνομα και την ποιότητά του, έχει συνεργασίες με κάποια απο τα καλύτερα ξενοδοχεία της πόλης μας, με αθλητικές ομάδες και αθλητές.
   Αξιοσημείωτο είναι το ότι συνεργαζόμαστε με αρκετούς Ιατρούς οι οποίοι σεβόμενοι τον άνθρωπο δεν έχουν ως πρώτο μέλημα να σας γεμίσουν φάρμακα είτε να σας χειρουργήσουν, αναγνωρίζουν δε την ψυχοσωματική φύση των ασθενειών και μοιράζονται την φιλοσοφία μας ότι η συνεργασία της εναλλακτικής με την κλασική προσέγγιση της υγείας είναι το μέλλον!

   Bowen therapy
   Μασάζ Αρωματοθεραπείας
   Ρεφλεξολογία
   Rejuvance προσώπου