Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

(+30) 6940000002 info@spa-about.gr

Aegeo Spas C.M.S.

Aegeo Spas C.M.S.

Η Aegeo Spas C.M.S. παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και συμβουλές για την ίδρυση και λειτουργία νέων κέντρων Spa – Wellness – Fitness – Beauty αλλά και την βελτίωση των ήδη υπαρχόντων . Πρόκειται για προσωπικό με 15ετή εμπειρία στον τομέα των Wellness & Spa, τα οποία αναδείχτηκαν χάρη στην πολυετή πρακτική ενασχόληση τους σε υπεύθυνες θέσεις και έχουν συσσωρεύσει βαθιά γνώση, την οποία επιθυμούν να μεταδώσουν και σε εσάς. Η Aegeo Spas C.M.S. διαθέτει ποικιλία υπηρεσιών , τις οποίες προσφέρει είτε στο σύνολο τους είτε μεμονωμένα σε εναρμόνιση πάντα με τις ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες των πελατών της.

Η εταιρεία Aegeo Spas C.M.S. διαθέτει την εξειδίκευση και τις πηγές για να καλύπτει γρήγορα και αποτελεσματικά τις ανάγκες σας, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις από την σύλληψη της ιδέας μέχρι την ολοκλήρωση του έργου.

Ακολουθεί μια πρωτοποριακή μεθοδολογία για όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες προκειμένου να επιτύχει το βέλτιστο αποτέλεσμα σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησης της επιχείρησης σας.

Τέλος, ο γενικός στόχος της Aegeo Spas C.M.S. είναι η επιτυχία των οικονομικών αποτελεσμάτων και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της, μέσω της σύνδεσης των διαφόρων πτυχών δημιουργίας ενός κέντρου Spa, δηλαδή του ονόματος του, του τρόπου επικοινωνίας του, του τρόπου διαχείρισης των πελατών του και της εσωτερικής του συνοχής και οργάνωσης.

 

 

Συμβουλευτική Spa
Spa Management
Spa Marketing
Αρχιτεκτονική & Διακόσμηση
Μ.M.E. & Επικοινωνία