Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

3d leisure

 

3d leisure Κάντε κράτηση online

  3d leisure Κάντε κράτηση online

   3d leisure

   H 3d leisure (3d) είναι κορυφαία εταιρεία διαχείρισης Spa, γυμναστηρίων, αθλητικών κέντρων και χώρων αναψυχής και συνεργάζεται με ξενοδοχεία, γυμναστήρια, εταιρείες και οργανισμούς.
   Η 3d leisure είναι εταιρεία διαχείρισης με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στην σχεδίαση, έναρξη, ανάπτυξη και διαχείριση Spa, γυμναστηρίων, αθλητικών κέντρων και χώρων αναψυχής.
   Αποτελείται από μια διεθνή ομάδα καταρτισμένων και αφοσιωμένων επαγγελματιών που έχει σαν σκοπό να παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης υψηλών προδιαγραφών. Η κάθε μας συνεργασία, αλλά και η φήμη μας, είναι εξαιρετικά σημαντικά για εμάς. Στόχος μας είναι να ξεπερνάμε τις προσδοκίες των πελατών μας παρέχοντας εξαιρετικές υπηρεσίες διαχείρισης.
   Η εξειδίκευση μας προέρχεται από την πολυετή εμπειρία μας στην έναρξη, ανάπτυξη και διαχείριση μεγάλου αριθμού επιχειρήσεων. Είμαστε οι ειδικοί και κατανοούμε τις ανάγκες τόσο των ξενοδοχείων και των οργανισμών όσο και τις ανάγκες των αυτόνομων γυμναστηρίων.
   Ελπίζουμε η περιήγηση στην ιστοσελίδα μας να σας προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας.

    

   Διαχείριση Spa & Health Club Ξενοδοχείων
   Γυμναστήρια
   Corporate Wellness & Διαχείριση Εταιρικού Γυμναστηρίου
   Συμβουλευτική