Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Agaliasis Spa Consulting & Management

 

Agaliasis Spa Consulting & Management Κάντε κράτηση online

    Agaliasis Spa Consulting & Management Κάντε κράτηση online

      Agaliasis Spa Consulting & Management

      Η “Agaliasis” είναι σε θέση να σας προσφέρει μια σειρά ολοκληρωμένων υπηρεσιών όσον αφορά τη δημιουργία, την οργάνωση και τη λειτουργιά χώρων spa σε ξενοδοχειακό, επαγγελματικό ή προσωπικό περιβάλλον.
      Πιο αναλυτικά, αναλαμβάνουμε: Την οικονομοτεχνική μελέτη και τη μελέτη βιωσιμότητας της υφιστάμενης ή της προς ίδρυση επιχείρησης. Τη μελέτη του χώρου και πιθανές σχεδιαστικές επιλογές για τη μέγιστη λειτουργικότητα και αποτελεσματικότητα εμπειρίας και ευεξίας.
      Η εταιρία Agaliasis δημιουργήθηκε το 2009, με σκοπό να παρέχει εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες για τη μελέτη, τη σχεδίαση, την οργάνωση και τη διαχείριση χώρων ευεξίας και spa σε προσωπικό ή επαγγελματικό περιβάλλον.
      Έχοντας ως εφόδιο τη γνώση και την εμπειρία, τη συνεργασία με επιτυχημένους επαγγελματίες του χώρο, υποσχόμαστε να δώσουμε αποτελεσματικές ιδέες και λύσεις που θα οδηγήσουν σε ένα αισθητικό και λειτουργικά άρτιο αποτέλεσμα.
      Στόχος μας είναι να σας κατευθύνουμε ώστε να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα χωρίς υπερβολές, υπερτιμολογήσεις και περιττό εξοπλισμό. Να δημιουργήσουμε και να στήσουμε ένα χώρο πραγματικής ευεξίας για πελάτες και εργαζομένους, που θα δικαιολογεί τους λογούς δημιουργίας του, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες και σωστή εξυπηρέτηση, στο ανάλογο κόστος. Αφήνοντας τον πελάτη/επισκέπτη με τη γεύση μιας αξέχαστης εμπειρίας και την επιχείρηση κερδισμένη.
      Σε Ποιους Απευθυνόμαστε: Απευθυνόμαστε σε Αρχιτέκτονες/Μηχανικούς- Resort Spa- Day Spa- City Spa- Club Spa- Medical Spa- Υδροθεραπευτήρια- Φυσικοθεραπεύτρια- Γυμναστήρια- Εργαστήρια Εναλλακτικών Θεραπειών- Κέντρα Αποκατάστασης- Κρουαζιερόπλοια – Προσωπικούς Χώρους Ευεξίας κ.α.
      Αναλαμβάνουμε μελέτη και εφαρμογή της διακόσμησης, των υλικών και του συνολικού ύφους του spa. Επιλέγουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό, στηριζόμενοι στην αναγκαιότητα και αποτελεσματικότητα, χωρίς υπερβολές και επιπλέον κόστος. Επιβλέπουμε το έργο σε όλα τα στάδια κατασκευής, οργάνωσης και λειτουργίας. Δημιουργούμε πρωτόκολλα θεραπειών και στελεχώνουμε με κατάλληλο προσωπικό κάθε θέση του spa.
      Εκπαιδεύουμε το υπάρχον ή το νέο προσωπικό του spa, σε τεχνικές πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών, διαδικασίες ποιοτικής εξυπηρέτησης πελατών, άρτιο χειρισμό του εξοπλισμού, σε παραδοσιακές και σύγχρονες μεθοδολογίες και θεραπείες spa και σε οτιδήποτε νέο υπάρχει γύρω από την παγκοσμία βιομηχανία των spa.
      Τέλος, αναλαμβάνουμε να δώσουμε ιδέες και κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με ειδικές κατασκευές όπως Hammam, Sauna, Adventure Shower, κ.α.
      Στόχος μας, είναι ο συνδυασμός της αισθητικής και της άρτιας λειτουργίας του χώρου σας με μέγιστο κέρδος για σας.

      Συμβουλευτική Spa
      Διαχείριση / Οργάνωση Spa
      Εκπαίδευση