Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Κρήσσα Γειτονία Village

 

Κρήσσα Γειτονία Village Κάντε κράτηση online

+30 28430 29 040, +30 6979 112 482, +30 28430 29041
http://www.hotel-crete.gr/gr/cressa-ghitonia

    Κρήσσα Γειτονία Village Κάντε κράτηση online

    +30 28430 29 040, +30 6979 112 482, +30 28430 29041
    http://www.hotel-crete.gr/gr/cressa-ghitonia

      Κρήσσα Γειτονία Village

      Καλώς ήρθατε στην αυθεντική, ανακαινισμένη, Κρητική γειτονιά του 1800! Το Κρήσσα Γειτονία Village βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο του μικρού χωριού της Σφάκας στην Κρήτη και είναι ένας αναδιαμορφωμένος οικισμός 15σπιτιών, όπου κάθε δωμάτιο είναι πραγματικά μοναδικό και διατηρεί τα ιστορικά στοιχεία του.
      Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε, σε έναν προορισμό όπου ο χρόνος έχει σταματήσει στο πέρασμα των αιώνων! Παράλληλα θα μπορείτε να απολαύσετε όλες τις σύγχρονες πολυτέλειες, να περπατήσετε μέσα από τα μικρά σοκάκια του χωριού για να φτάσετε στο ξενοδοχείο, να ακούσετε τον ήχο της καμπάνας της εκκλησίας, να θαυμάσετε την πανοραμική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και τα γύρω βουνά, να δοκιμάσετε κρητικά και ελληνικά πιάτα με τοπικές συνταγές, να χορέψετε με την κρητική λύρα και να χαλαρώσετε πλήρως στο SPA.
      Ρωτήστε μας για τα τοπικά βότανα του βουνού, το μοναδικό περίπατο στο τροπικό φαράγγι του Ρίχτη, το παρθένο ελαιόλαδο μας, την ιστορία της Σφάκας και τα κρυμμένα διαμάντια της περιοχής…
      Το Κρήσσα Γειτονία Village είναι μια Παραδοσιακή Κρητική Γειτονιά» του 1800, που έχει πλήρως ανακατασκευαστεί διατηρώντας όλα τα αρχικά της στοιχεία. Σε καθένα από τα 15 σπίτια, σουίτες, στούντιο και δωμάτια της Κρήσσας Γειτονίας οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο, ενώ παράλληλα μπορούν να επωφελούνται από όλες τις σύγχρονες ανέσεις.
      Κάθε ένα από τα δωμάτια έχει ιδιαίτερη ιστορική αξία, καθώς όλα έχουν διατηρήσει την κληρονομιά τους. Στη διάρκεια των τελευταίων αιώνων, τα περισσότερα από αυτά τα δωμάτια αποτελούσαν μόνιμες κατοικίες των ανθρώπων του χωριού Σφάκα ή τα χρησιμοποιούσαν για τις καθημερινές τους δραστηριότητες. Ένα από αυτά οι Σφακιανοί το χρησιμοποιούσαν σαν πατητήρι, ένα άλλο για την παραγωγή ελαιολάδου, ​​και σε ένα τρίτο κατασκεύαζαν και επιδιόρθωναν υποδήματα. Να σημειωθεί ότι κάθε δωμάτιο έχει διατηρήσει την αρχική του αρχιτεκτονική και διάταξη, ανάλογα με την προηγούμενη χρήση του ακινήτου.

      Tο μοναδικό «Κρήσσα Γειτονία SPA» είναι ένας ονειρεμένος προορισμός. Εδώ μπορείτε να διώξετε μακριά το άγχος σας, να ξεφύγετε από τις πιέσεις της καθημερινής ζωής και να ανακαλύψετε ξανά τις αισθήσεις σας μέσα από εμπειρίες χαμάμ, τζακούζι, σάουνας, αλλά και διάφορων μασάζ, θεραπειών σώματος και ομορφιάς. Όλες οι αισθήσεις προκαλούνται ήπια αντανακλώντας την ηρεμία και την ομορφιά του τόπου.Βασισμένες σε φυσικής θεραπείας φιλοσοφίες από όλο τον κόσμο και σε συνδυασμό με τοπικές θεραπείες, οι εμπειρίες spa στην Κρήσσα Γειτονία είναι μοναδικές…
      Κάθε επισκέπτης που μπαίνει στο Κρήσσα Γειτονία Spa μπορεί να απολαύσει στην ολιστική γοητεία και τη φιλοσοφία ζεν, καθώς και να χαλαρώσει απολαμβάνοντας την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα κάθε στιγμή της ημέρας. Μετά από μια βουτιά, είτε στην πισίνα μας, είτε σε μια από τις όμορφες παραλίες της Ανατολικής Κρήτης, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τις μοναδικές υπηρεσίες του SPA μας και να επωφεληθούν από τη θεραπεία που θα επιλέξουν και που θα είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες τους. Όλες οι υπηρεσίες spa μας εγγυώνται να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς!

      Αναλυτικά όλες οι θεραπείες ΕΔΩ!