Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Πολύκαρπο

 

Πολύκαρπο Κάντε κράτηση online

211 4075704 697 2370026
http://www.polycarpo.gr/

  Πολύκαρπο Κάντε κράτηση online

  211 4075704 697 2370026
  http://www.polycarpo.gr/

   Πολύκαρπο

   To Πολύκαρπο είναι ένα κατάστημα βγαλμένο από τη φύση, προσφέροντας στους πελάτες τους πλούσιους καρπούς της.

   Το κατάστημα Πολύκαρπο βρίσκεται στην Αθήνα , στην Ηλιούπολη. Αποτελεί έναν κόσμο μαγικό, γεμάτο γεύσεις και αρώματα, που σε ταξιδεύουν σε διάφορα μέρη του κόσμου! Υπάρχει φυσικά καθημερινή αναζήτηση νέων προϊόντων από διάφορα μέρη του κόσμου, ώστε να καλύπτονται και να ικανοποιούνται οι ανάγκες των πελατών.

   ΣτοΠολύκαρπο θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ιδιαίτερα μπαχαρικά , όπως Αλάτι Γλυκό Κόκκινο , Αλάτι Φυσικό Καπνιστό , Αποξηραμένα Αρωματικά,  κανέλλα, μοσχοκάρυδο, πάπρικα καπνιστή, σουμάχ είναι μερικά από την πλούσια ποικιλία .

   Θα βρείτε επίσης βότανα φαρμακευτικά και αρωματικά  για υγεία και ευεξία αλλά και για διάφορες παθήσεις ,όπως  χαμομήλι, φασκόμηλο , τσουκνίδα, Λουΐζα, ταραξάκο , Γκίνγκο Μπιλόμπα.

   Ακόμα στο κατάστημα θα βρείτε πολλά είδη Super Foods που συντελούν στην καλή υγεία και τη σωστή λειτουργία του ανθρώπινου σώματος , όπως Acai , Alfa Alfa , Camu Camu , Aronia Berries , Cacao Beans , Blueberries , Goji Berries , Cranberries , Golden Berries , Spirulina και αρκετές άλλες γνωστές και μη Υπερτροφές.

   Οι Ξηροί καρποί , τα Αποξηραμένα φρούτα , καθώς και διάφορα βιολογικά προϊόντα κατέχουν επίσης μια σημαντική θέση στο κατάστημα Πολύκαρπο.

    

   Στο κατάστημα Πολύκαρπο θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από τις παρακάτω κατηγορίες προϊόντων .

   Βότανα
   Ξηροί Καρποί
   Μπαχαρικά
   Αποξηραμένα φρούτα
   Super Foods
   Βιολογικά