Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Πέτρα & Φως Boutique Hotel & Spa

 

Πέτρα & Φως Boutique Hotel & Spa Κάντε κράτηση online

+30 27330 54050 / +30 27330 52915 / +30 6944660913
http://www.petrafoshotel.com/el/

    Πέτρα & Φως Boutique Hotel & Spa Κάντε κράτηση online

    +30 27330 54050 / +30 27330 52915 / +30 6944660913
    http://www.petrafoshotel.com/el/

      Πέτρα & Φως Boutique Hotel & Spa

      Το Πέτρα & Φως Boutique Hotel & Spa προβάλλει μέσα από τα γαλανά νερά του κόλπου του Οιτύλου στις βραχώδεις νότιες παρυφές του Ταϋγετου, στη Μάνη. Το ξενοδοχείο λειτουργεί υπό νέα ιδιοκτησία και βρίσκεται σε διαδικασία συνεχούς αναβάθμισης. Έχει κατασκευαστεί και ανακαινιστεί με απόλυτο σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική, ενταγμένο μοναδικά στο φυσικό περιβάλλον. Η λιτή πολυτέλεια χαρακτηρίζει την κάθε λεπτομέρεια προσκαλώντας τον φιλοξενούμενο να ανακαλύψει την άγρια ομορφιά και τη μοναδική γοητεία της Μάνης και να ζήσει μια αυθεντική εμπειρία. Το ξενοδοχείο διαθέτει 23 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια και σουίτες υψηλής αισθητικής και ποιότητας διακόσμησης. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μοναδική θέα στη θάλασσα, στο μαγευτικό κόλπο του Οιτύλου, για μία αξέχαστη διαμονή με όλες τις ανέσεις ενός σύγχρονου πολυτελούς ξενοδοχείου.
      Με όραμα τον σεβασμό της Μάνας Γης, είμαστε πάντα ένας προορισμός όπου οι άνθρωποι ανακαλύπτουν την Αυθεντικότητα και αφυπνίζουν το Όνειρο.
      Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε πηγαία φιλοξενία, με συνέπεια στην αριστεία και την αρμονία. Οι αξίες μας είναι ποιότητα, εξωστρέφεια, καινοτομία, ατομική υπευθυνότητα, σεβασμός, πάθος, ομαδικότητα, ευελιξία και περηφάνια.
      Οι αξίες μας είναι ποιότητα, εξωστρέφεια, καινοτομία, ατομική υπευθυνότητα, σεβασμός, πάθος, ομαδικότητα, ευελιξία και περηφάνια.

      Το “Ηιόνη Spa” προσκαλεί τον φιλοξενούμενο να ανακαλύψει εκτός από τη μοναδική άγρια ομορφιά και γοητεία της Μάνης, τις καταπληκτικές θεραπείες προσώπου και σώματος, με αγνά φρέσκα υλικά, που αγκαλιάζουν τις αισθήσεις σας με πολυτέλεια και προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, δημιουργώντας το ιδανικό περιβάλλον για μικρές και μεγάλες απολαύσεις στη χαλάρωση και την αναζωογόνηση σας. Οι εκπαιδευμένοι θεραπευτές μας θα σας συμβουλεύσουν σχετικά με τις πλήρεις και εξατομικευμένες υπηρεσίες ευεξίας που προσφέρουμε. Επιλέξτε την κατάλληλη για εσάς θεραπεία σύμφωνα με τις ανάγκες και τους φυσικούς ρυθμούς του σώματος σας.

      Το “Ηιόνη Spa” πήρε το όνομα του από τη Νηρηίδα Ηιόνη, αρχαιοελληνική θεότητα των κόλπων και των παραλιών. Οι Νηρηίδες κατά την ελληνική μυθολογία ήταν νύμφες που ζούσαν στο βυθό της θάλασσας, στο παλάτι του πατέρα τους, Νηρέα, και σύμφωνα με την παράδοση ήταν ιδιαίτερα περήφανες για την ομορφιά τους. Η μοναδική εμπειρία του “Ηιόνη Spa” υπόσχεται να σας χαρίσει ένα ταξίδι αναζωογόνησης, εμπνευσμένο από την αρχαιότητα, και να διεγείρει τις αισθήσεις.