Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Μαρία Αργείτου Health & Beauty Care

 

Μαρία Αργείτου Health & Beauty Care Κάντε κράτηση online

210 6742622 / 210 6743553
http://www.mariaargeitou.gr/

  Μαρία Αργείτου Health & Beauty Care Κάντε κράτηση online

  210 6742622 / 210 6743553
  http://www.mariaargeitou.gr/

   Μαρία Αργείτου Health & Beauty Care

   Το Ινστιτούτο Αισθητικής της Μαρίας Αργείτου είναι ο χώρος όπου η γυναίκα μπορεί να αφεθεί με απόλυτη εμπιστοσύνη και ασφάλεια, γνωρίζοντας πως θα ανανεωθεί ουσιαστικά και αποτελεσματικά. Εκεί, η μοναδικότητα του καθενός μας αναγνωρίζεται στο μάξιμουμ: οι θεραπείες, τα προϊόντα, οι περιποιήσεις αφορούν αποκλειστικά τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας. Η Μαρία Αργείτου συμπεριφέρεται σε κάθε περίπτωση με το ίδιο πάθος, την ίδια προσήλωση και το ίδιο ενδιαφέρον για να καταλήξει σε εξατομικευμένη αντιμετώπιση, πάντα μετά από σκέψη και συζήτηση με τον ενδιαφερόμενο, χαρίζοντας όλη της την εμπειρία με τον πιο προσεγμένο τρόπο.
   Το ίδιο το Ινστιτούτο, λιτής αισθητικής, είναι προσεγμένο μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια, με ξεχωριστούς χώρους, ειδικά διαμορφωμένους, για τις περιποιήσεις προσώπου και σώματος και όλα αυτά σε μία ατμόσφαιρα που “αγκαλιάζει” όλες μας τις αισθήσεις με μεθυστικές ευωδιές ελαίων και κατευναστική μουσική. Άνετες καρέκλες-κρεβάτια, ήπιος φωτισμός, θερμαινόμενες κουβέρτες για τον χειμώνα και αποστειρωμένα λευκά είδη και εργαλεία, δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για τη γυναίκα που σέβεται τις ανάγκες της επιδερμίδας της και προλαμβάνει, προσφέροντας στον εαυτό της πολύτιμες υπηρεσίες από ειδικούς της αισθητικής και της κοσμητολογίας.
   Το σημαντικό πλεονέκτημα, λοιπόν, της φιλοσοφίας της Μαρίας Αργείτου είναι ο σεβασμός στις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε ανθρώπου που περνά την πόρτα του Ινστιτούτου Αισθητικής. Η Μαρία Αργείτου, με εμπειρία 40 χρόνων στον χώρο, επιμένει να προτείνει μόνο όσα η κάθε επιδερμίδα έχει πραγματικά ανάγκη. Η επιμονή της στη σωστή περιποίηση, από την εφηβική κιόλας ηλικία, και η αστείρευτη αναζήτηση των κορυφαίων οίκων καλλυντικών προϊόντων, συνιστούν τη μη-επεμβατική στάση της απέναντι στην επιδερμίδα κάθε γυναίκας, άνδρα και εφήβου που θα την εμπιστευτεί. Πλάι της, εξειδικευμένες αισθητικοί ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της, παρέχοντας τις πιο εξελιγμένες θεραπείες προσώπου και σώματος, από εταιρείες πρωτοπόρες στο είδος τους: η LPG με την επαναστατική μέθοδο αντιμετώπισης του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας, η ανώδυνη και χωρίς χρόνο αποθεραπείας μέθοδος της DermaFrac™, που αποτελεί μία εξαιρετική εναλλακτική στις θεραπείες laser με χρήση κλασματικής τεχνολογίας (fractional), καθώς και η CACI Ultra, που χάρη στον συνδυασμό μικρορευμάτων και υπερήχων αναδομεί την επιδερμίδα σε βαθμό χειρουργικού lifting είναι μόνο μερικές από τις υπηρεσίες που θα σας κάνουν να “ακτινοβολείτε” λάμψη και υγεία!
   Στο Ινστιτούτο Αισθητικής, κάθε γυναίκα αφήνεται άφοβα στα χέρια της Μαρίας Αργείτου και της ομάδας της, γνωρίζοντας ότι τίποτα περιττό δεν θα προστεθεί στη μοναδική κούρα ομορφιάς της. Τα επαναστατικά μηχανήματα, τα κορυφαία προϊόντα-πρωταγωνιστές -που μία γυναίκα μπορεί να τα προμηθευτεί για τη συνέχεια της θεραπείας στο σπίτι της- καθώς και οι προσωπικές συμβουλές χαρίζουν το επιθυμητό αποτέλεσμα σε κάθε γυναίκα που επιθυμεί να κάνει ένα ξεχωριστό δώρο στον εαυτό της.

   Σώμα
   Πρόσωπο
   BIEN ETRE