Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Λίμνη Βουλιαγμένης

 

Λίμνη Βουλιαγμένης

(+30) 210 8962237 / (+30) 210 8962239

Λίμνη Βουλιαγμένης

Η διαχείριση ενός πραγματικού θησαυρού της φύσης όπως είναι η Λίμνη Βουλιαγμένης είναι σίγουρα μεγάλη ευθύνη. Η εταιρεία «Ιαματικά Λουτρά Βουλιαγμένης – Τουριστικές Επιχειρήσεις ΑΕ» έχει αναλάβει την εμπορική αξιοποίηση της Λίμνης από το 1992.
Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε κάθε επισκέπτη, εξελίσσοντας και αξιοποιώντας διαρκώς τις εγκαταστάσεις, με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και στην αειφόρο ανάπτυξη.
Η Λίμνη Βουλιαγμένης, στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, αποτελεί τον κρυμμένο θησαυρό της Αττικής φύσης. Σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, ένα σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο παγκόσμιας εμβέλειας σας προσκαλεί να το γνωρίσετε. Τα υφάλμυρα νερά της λίμνης που ανανεώνονται συνεχώς, τόσο από τη θάλασσα όσο και από τις υπόγειες ιαματικές πηγές, υπόσχονται μια φυσική και μοναδική εμπειρία thermal spa.
Ο επιβλητικός βράχος, τα ιαματικά νερά, οι δαιδαλώδεις υποβρύχιες σήραγγες, η καταπράσινη βλάστηση δημιουργούν ένα μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο. Η σημερινή της μορφή διαμορφώθηκε μετά από πτώση της οροφής του σπηλαίου η οποία διαβρώθηκε από την υψηλή θερμοκρασία του νερού που έτρεχε στο εσωτερικό του. Η Λίμνη είναι ενταγμένη στον Εθνικό κατάλογο NATURA 2000, χαρακτηρισμένη ως προστατευόμενος υγροβιότοπος από τη διεθνή σύμβαση RAMSAR αλλά και ως Τόπος Ιδιαίτερου Φυσικού Κάλους από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Ιαματική εμπειρία
Ασκηση & Αναψυχή
Prive Απόλαυση
Εστιατόριο - Καφέ
Εκδηλώσεις
Παιδότοπος