Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Ινστιτούτο Αισθητικής Health & Beauty Αθηνά Ζωγοπούλου

 

Ινστιτούτο Αισθητικής Health & Beauty Αθηνά Ζωγοπούλου

Ινστιτούτο Αισθητικής Health & Beauty Αθηνά Ζωγοπούλου

Ινστιτούτο Αισθητικής Health & Beauty
Πολυτέλεια. Εξυπηρέτηση. Προσιτές Τιμές.
Υπηρεσίες ομορφιάς και χαλάρωσης σε έναν υπερσύγχρονο και άνετο χώρο, στο κέντρο της Πάτρας.
Το ινστιτούτο αισθητικής health & beauty ιδρύθηκε στην Πάτρα το 2008, από την Αισθητικό-Κοσμητολόγο Αθηνά Ζωγοπούλου. Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αισθητικού, με έμφαση στην ποιότητα, στους κανόνες υγιεινής και στην ασφάλεια των πελατών.
Το ινστιτούτο αισθητικής health & beauty διαθέτει ένα άνετο, ευχάριστο, φιλικό και λειτουργικό περιβάλλον, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και υπηρεσίες αισθητικής. Στο χώρο μας θα απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης, ευεξίας, ηρεμίας και περιποίησης. Το health & beauty παρέχει υπηρεσίες που αφορούν στο πρόσωπο, στο σώμα και καλύπτει αισθητικά, δερματολογικά και θεραπευτικά προβλήματα.
Με σεβασμό στην εμπιστοσύνη σας…
στο ινστιτούτο μας παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αισθητικού, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα, στους κανόνες υγιεινής και στην ασφάλεια σας, με στόχο την επίτευξη του επιθυμητού για εσάς αποτελέσματος. Έτσι, οι σωστά επιλεγμένες θεραπείες μας, συμβάλλουν δυναμικά στην υγεία του δέρματος αλλά και στην ενέργεια του σώματός σας.
Το κέντρο μας είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και συνεργάζεται με τους κορυφαίους οίκους καλλυντικών.
Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις αισθητικής προσώπου, αισθητικής σώματος, αποτρίχωσης και μακιγιάζ με:
Καλύτερη ποιότητα
Άμεσα αποτελέσματα
Το καλύτερο δυνατό κόστος

 

Πρόσωπο
Σώμα
Χαλαρωτικά Μασάζ
Spa & Wellness
Αποτρίχωση
Μακιγιάζ
Νύφη
Νύχια