Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Αρχοντόπετρα

 

Αρχοντόπετρα Κάντε κράτηση online

2237041100 / 6974992700
http://www.arxontopetra.gr/

  Αρχοντόπετρα Κάντε κράτηση online

  2237041100 / 6974992700
  http://www.arxontopetra.gr/

   Αρχοντόπετρα

   Ευρυτανία, τόπος απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς που σαγηνεύει όλους τους επισκέπτες της.

   Στην καρδιά του Μεγάλου Χωριού και μόλις 10 χιλ. από το Καρπενήσι βρίσκεται  το ξενοδοχείο, η Αρχοντόπετρα .

   Περνώντας το τοξωτό γεφύρι εισέρχεστε σε ένα ιδιαίτερα προσφιλές περιβάλλον πολυτέλειας, που συνδυάζει άψογα τεχνολογία αιχμής με την ατμόσφαιρα του παραδοσιακού .

   Οι σουίτες μας, στις οποίες έχουμε δώσει τα ονόματα των ψηλότερων κορυφών από τους ορεινούς όγκους που δεσπόζουν στο νομό Ευρυτανίας, έχουν τη δική τους ξεχωριστή ατμόσφαιρα με τα χρώματα και τον φωτισμός  να συνθέτουν το κατάλληλο περιβάλλον χαλάρωσης και ευφορίας.

   Ο συνδυασμός εξοπλισμού, προσωπικού service και οικογενειακής ατμόσφαιρας, προσφέρει στον φιλοξενούμενο πλήθος υλικών και άϋλων απολαύσεων, κάνοντας τη διαμονή στην Αρχοντόπετρα μία μοναδική εμπειρία.

   Οι «Κορυφές» μας είναι πλέον προσιτές για να τις κατακτήσετε!!

   Ο Ξενώνας Αρχοντόπετρα προσφέρει τη πολυτέλεια του σε όλες τις σουίτες για όλο το χρόνο!!
   Η Αρχοντόπετρα βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Καρπενήσι, στην καρδιά του μαγευτικού Μεγάλου Χωριού, και είναι χτισμένο αμφιθεατρικά πάνω από τον Καρπενησιώτη ποταμό, στους χιονοσκεπείς πρόποδες της Καλιακούδας, μέσα στο ελατόδασος.
   Με μια νεωτεριστική αντίληψη για τον «τουρισμό του βουνού», τις παροχές, τις υπηρεσίες και την πραγματική έμφαση στη λεπτομέρεια, ο ξενώνας παρέχει στον επισκέπτη ζεστή φιλοξενία και όλες τις προδιαγραφές για μια αξέχαστη ορεινή εμπειρία.
   Ελάτε να μας γνωρίσετε και να κάνετε τη διαμονή σας στο Καρπενήσι αξέχαστη!!

    

   Διαμονή

   Πάνω στο πουπουλένιο πάπλωμα του υπέρδιπλου  κρεβατιού σύκα, καρύδια και γλυκό κρασί σας περιμένουν για το καλωσόρισμα.

   Χαρείτε την άνεση King  size  κρεβατιών, το βελούδινο άγγιγμα κλινοσκεπασμάτων επώνυμων οίκων, το χαλαρωτικό ντούζ  από την στήλη υδρομασάζ στο μπάνιο σας. Απολάυστε την θαλπωρή του τζακιού και ατενίστε ανέμελα το τοπίο του χωρίου,  που χάνεται στην αγκαλιά του ελατόδασους , από το ιδιωτικό σας μπαλκόνι.

    

   Spa
   Χιονοδρομικό Κέντρο
   Bar Cafe