Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Η σωστή θεραπεία είναι το μυστικό της ομορφιάς

Η σωστή θεραπεία είναι το μυστικό της ομορφιάς

Είναι εύκολο να παραμείνετε όμορφες, το μόνο που χρειάζεστε είναι η σωστή θεραπεία

Σε ποιες ρυτίδες κάνουμε μπότοξ; Πώς γίνεται ατραυματικά το υαλουρονικό οξύ; Η expert των ενέσεων Αναστασία Τζούμα εξηγεί στο περιοδικό 2board του αεροδρόμιου της Αθήνας πως με τις κατάλληλες τεχνικές στην κατάλληλη ηλικία μπορούμε να διατηρήσουμε το πρόσωπο νεανικό για πάντα.
H ανανέωση του προσώπου είναι πλέον υπόθεση λίγων λεπτών, χωρίς νυστέρι και χωρίς χειρουργείο. Σήμερα η αισθητική δερματολογία προτείνει θεραπείες που όχι μόνο σβήνουν τις φθορές, αλλά αναδεiκνύουν όλη την αληθινή ομορφιά του προσώπου.
Ατραυματική ενέσιμη τεχνική έγχυσης υαλουρονικού με Microcannulas: Το υαλουρονικό οξύ είναι ουσία, υπεύθυνη για τη νεανική όψη του δέρματος. Με την πάροδο των χρόνων μειώνεται, με αποτέλεσμα την κουρασμένη όψη του προσώπου. Η συνθετική μορφή του χρησιμοποιείται σε ενέσιμες θεραπείες για την εξομάλυνση των γραμμών και των ρυτίδων, για πιο τονισμένα ζυγωματικά, κ.ά.
Η συγκεκριμένη θεραπεία καταργεί τη βελόνα. Με τη μικροκάνουλα, η εφαρμογή του πραγματοποιείται ατραυματικά σε ολόκληρο το πρόσωπο και τα χείλη. Με τον τρόπο αυτό μειώνεται ο κίνδυνος εμφάνισης μελανιών και οιδήματος. Αποτελεί μια σύγχρονη τεχνική για άμεση ανόρθωση και αναζωογόνηση του προσώπου χαρίζοντάς του μοναδική φρεσκάδα και ξενοιασιά. Η επιστροφή στις δραστηριότητές μας είναι άμεση και το εντελώς φυσικό αποτέλεσμα διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Botox – Dysport: Είναι η καλύτερη θεραπεία πρόληψης και διόρθωσης των ρυτίδων έκφρασης. Με την έγχυση μικρών ποσοτήτων αραιωμένου διαλύματος, οι μύες χαλαρώνουν και άρα περιορίζονται οι έντονες αντιδράσεις τους, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να συσπαστούν δημιουργώντας ρυτίδες. Εφαρμόζεται στις ρυτίδες του μετώπου, στο μεσόφρυο, στις γωνίες ματιών, στο λαιμό. Η εφαρμογή είναι σχεδόν ανώδυνη και διαρκεί λίγα λεπτά. Το αποτέλεσμα είναι η φυσική όψη του προσώπου και όχι ένα ανέκφραστο, παγωμένο πρόσωπο. Τόσο εντυπωσιακό όσο ένα facelift. Άλλες προτεινόμενες θεραπείες προσώπου είναι οι Ellance, Skin Booster Ενυδάτωσης, Νήματα Αptos, Fraxel Dual Laser, Thermage, Ultherapy, κ.ά.
Η Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος Αναστασία Τζούμα, ειδικευμένη στις αισθητικές επεμβάσεις στο Esthetic Skin της Νέας Υόρκης, πιστοποιημένη στις πιο πρωτοποριακές θεραπείες από τα μεγαλύτερα κέντρα του κόσμου, είναι η δημιουργός της Tzouma Clinic, της δερματολογικής κλινικής που προσφέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην υγεία και την ομορφιά του δέρματος. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι από επίσημες εταιρείες, με γνώμονα τη διασφάλιση της σωματικής υγείας και στόχο τη διάρκεια και το φυσικό αποτέλεσμα. Οι θεραπείες πραγματοποιούνται σε έναν μοναδικό χώρο που ο σύγχρονος εξοπλισμός συνδυάζει την επαναστατική τεχνολογία με τα υψηλότερα στάνταρ ασφάλειας και αποτελεσματικότητας.
Αναστασία Τζούμα Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος
Tzouma Clinic