Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Istikbal: Εγγυόμαστε τον ύπνο σας

 

Istikbal: Εγγυόμαστε τον ύπνο σας Κάντε κράτηση online

    Istikbal: Εγγυόμαστε τον ύπνο σας Κάντε κράτηση online

      Istikbal: Εγγυόμαστε τον ύπνο σας

      “Kορυφαίες τεχνολογίες που μεταμορφώνουν τα συμβατικά στρώματα και τονώνουν τον οργανισμό σου κατά τη διάρκεια του ύπνου!” Istikbal: Εγγυόμαστε τον ύπνο σας

      Τα υφάσματα επιφανείας των στρωμάτων, καθώς είναι πολύ κοντά στο ανθρώπινο σώμα, μπορούν να συμβάλουν αισθητά στη βελτίωση των παραγόντων που είναι καθοριστικοί για την ποιότητα του ύπνου μας. Tα 5 κέντρα έρευνας ανάπτυξης της Istikbal με εξειδίκευση στον ύπνο παρουσιάζουν μοναδικά τεχνολογικά επιτεύγματα, χαρίζοντάς σας την απόλυτη εμπειρία ύπνου και το πιο αναζωογονητικό ξύπνημα!

      Istikbal: Εγγυόμαστε τον ύπνο σας

      Το κλειδί για ποιοτικό και αναζωογονητικό ύπνο ομορφιάς και χαλάρωσης βρίσκεται στις φυσικές ιδιότητες Αλόης, πλούσια σε ευεργετικά δραστικά συστατικά. Η απόλυτη αναζωογόνηση για υγιεινό, νεανικό δέρμα βρίσκεται στις μυστικές αντιγηραντικές ιδιότητες του στρώματος Anti-Aging υψηλής τεχνολογίας. Όλοι επιθυμούμε μια ποιοτικά καλύτερη και χαλαρή καθημερινότητα! Η ενέργεια για συγκέντρωση για καθημερινές δραστηριότητες γίνεται όλο και πιο δυσεύρετη.
      Η δροσερή και άνετη αίσθηση του ύπνου…

      Βελτίωσε την ποιότητα του ύπνου σου με τη δροσερή αίσθηση φρεσκάδας υψηλής ενεργειακής τεχνολογίας Cooler!
      Τόνωσε τον οργανισμό σου με τις αποτοξινωτικές ιδιότητες του στρώματος DETOX Prime με ηφαιστειακό άργιλο!
      πλήρης χαλάρωση, μέγιστη άνεση!

      Ο χρόνος του ύπνου είναι πολύτιμος. Απάλλαξε τον οργανισμό σου από το συσσωρευμένο άγχος της καθημερινότητας καθώς η άνεση σου βρίσκεται στα χέρια μιας νέας.

      Κλασική αισθητική με μοντέρνες πινελιές σε μία ολοκληρωμένη πρόταση κρεβατοκάμαρας. Τα κλασσικά χρώματα  συνδυάζονται με τα μοντέρνα και ανεβάζει την αισθητική όλου του δωματίου για έναν ιδανικό ύπνο. Το κρεβάτι με ξύλινη εξωτερική επένδυση διαθέτει αποθηκευτικό χώρο ωστόσο υπάρχουν και κρεβάτια χωρίς αποθηκευτικό χώρο, λύνοντας τα χέρια σας διαχείριση του χώρου σας. Στο συγκεκριμένο μηχανισμό  η Istikbal πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά βάζοντας χειρολαβές για το άνοιγμα του αποθηκευτικού χώρου και στο μπροστινό μέρος  και στο πίσω του κρεβατιού. Μπορείτε να δείτε τις συλλογές κρεβατιών με αποθηκευτικό χώρο η και χωρίς ώστε να βρείτε το ιδανικό για εσάς. Κ

      Κρεβάτια
      Στρώματα