Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Pomegranate wellness spa hotel

 

Pomegranate wellness spa hotel Κάντε κράτηση online

    Pomegranate wellness spa hotel Κάντε κράτηση online

      Pomegranate wellness spa hotel

      Το Pomegranate Wellness Spa hotel θεωρείται ένα από τα καλύτερα νέα ξενοδοχεία στην Χαλκιδική και το πιο συναρπαστικό νέο τουριστικό θέρετρο ευεξίας & αναζωογόνησης σε όλη την Ελλάδα. Το ξεχωριστό αυτό ξενοδοχείο 5 Αστέρων στη Χαλκιδική, που ξεκίνησε την λειτουργία του το 2013, σαγηνεύει τους επισκέπτες του με το οικείο περιβάλλον του, την παροχή πολυτελών υπηρεσιών, τις απαράμιλλες παροχές που αρμονικά δεμένα, προσφέρουν ακόμη και στους πιο εκλεκτούς ταξιδιώτες μια μοναδική εμπειρία διακοπών.
      Το μοναδικό αυτό Spa ξενοδοχείο στη Χαλκιδική, προσφέρει 172 πολυτελή και ευρύχωρα δωμάτια & σουίτες, με θέα προς τη θάλασσα και τους κήπους, τα οποία κατανέμονται σε 3 διαφορετικά κτίρια. Με μια μεγάλη γκάμα δωματίων πολυτελούς διαμονής στην επιλογή σας, οι επισκέπτες του πολυτελούς αυτού ξενοδοχείου στη Χαλκιδική, θα απολαμβάνουν ξεκούραστες στιγμές από την ιδιωτικότητα του μπαλκονιού ή της αυλής τους με μοναδική θέα.
      Μακριά από το άγχος της ζωής στην πόλη, το πολυτελές αυτό κατάλυμα στη Χαλκιδική, προσφέρει όλες τις απολαύσεις που περιμένει κάποιος από ένα κορυφαίο ξενοδοχείο 5 αστέρων, αλλά και ακόμη περισσότερα. Η εξέχουσα θέση του στη Δυτική πλευρά της Χαλκιδικής, ανάμεσα στη Κασσάνδρα και τη Σιθωνία, και μόλις 30 λεπτά από το Αεροδρόμια «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση σε όλους τους ταξιδιώτες που αναζητούν το συνδυασμό ενός ξενοδοχείου πολυτελείας πάνω στη θάλασσα, με αμμώδη λευκή παραλία και εκπληκτικό φυσικό τοπίο. Αρμονικά «περικυκλωμένο» από τον Όλυμπο και το Άγιο Όρος, το ξενοδοχείο προσφέρει απεριόριστη θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου πελάγους αλλά και προς τον Τορωναιού Κόλπο.

      Το Pomegranate Wellness Spa Hotel θεωρείται με διαφορά το καλύτερο spa ξενοδοχείο στη Χαλκιδική και το Afrodita Roa Spa ένα από τα κορυφαία κέντρα ευεξίας & αναζωογόνησης στη Μεσόγειο. Με έμφαση στη προσωπική φροντίδα, πνευματική χαλάρωση και ηρεμία, η ευεξία στο Pomegranate ανάγεται σε ένα νέο, υψηλότερο επίπεδο. Κατανεμημένο σε 1800 τ.μ. το Afrodita Roa Spa, «αιχμαλωτίζει» την ουσία ενός μοναδικού παραλιακού ξενοδοχείου πολυτελείας στη Κασσάνδρα Χαλκιδικής με μια γαλήνια ατμόσφαιρα ηρεμίας και θεραπευτικού περιβάλλοντος. Συνδυάζει εντυπωσιακά υδάτινα στοιχεία με μοναδικές εγκαταστάσεις ευεξίας σε απόλυτο περιβάλλον για να απολαύσετε το πιο αναζωογονητικό ταξίδι περιποίησης, προσαρμοσμένο στα μέτρα σας.

      Spa Menou