Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Mikro Papigo 1700 Hotel and Spa

 

Mikro Papigo 1700 Hotel and Spa Κάντε κράτηση online

    Mikro Papigo 1700 Hotel and Spa Κάντε κράτηση online

      Mikro Papigo 1700 Hotel and Spa

      Το  Mikro Papigo…1700 ‘ Ηotel & Spa αποτελείται από 15 δωμάτια & σουίτες  και ένα μοναδικά σχεδιασμένο Spa, ενώ αναπτύσσεται ήπια στον χώρο, σε διάφορα επίπεδα, διεκδικώντας δικαίως τον τίτλο του πιο όμορφου μπαλκονιού στην χαράδρα του Βίκου αλλά και στους οικισμούς μικρό και μεγάλο Πάπιγκο.

      Η σύνθεση των όγκων είναι απόλυτα προσαρμοσμένη και δεμένη με το τοπίο και αποτελείται από πέντε μονώροφα η διώροφα κτίρια, για να αποφευχθεί η μονοτονία και να δημιουργούν την αίσθηση ιδιωτικού μικρού οικισμού, επιβλητικού και ξεχωριστού τόσο στην εξωτερική μορφή όσο και στους εσωτερικούς χώρους τους οποίους υπογράφουν αποκλειστικά οι διασημότεροι designers, Philippe Starck, Castiglioni, Citterio ,Urquiola, Le Corbusier,Zaha Hadid,της Μοοοi,B&Β Italia,Bisazza.

      Εξελίσσοντας το τοπίο  – εκτός από natural – σε προορισμό με κοσμοπολίτικο χαρακτήρα για exclusive διακοπές κυριολεκτικά μέσα στη φύση καθώς από το ξενοδοχείο ξεκινάει το μονοπάτι προς την αλπική λίμνη Δρακόλιμνη και το καταφύγιο, τις πηγές του Βοϊδομάτη και την καρδιά του δάσους του Εθνικού Δρυμού Βίκου-Αώου.

      Τόπος προορισμού διάσημος για την αρχιτεκτονική και οικολογική σημασία του, τόπος διαμονής μια όαση ησυχίας και καλού γούστου.

      Ένα σπίτι μακριά από το σπίτι σας.

      Διαμονή

      Όλα τα δωμάτια στο Mikro Papigo…1700 ‘ Ηotel & Spa έχουν ξύλινα δάπεδα και οροφή, γήινα χρώματα με μοντέρνα διακόσμηση. Απολαύστε την πανοραμική θέα στη χαράδρα του Βίκου, Μικρό και Μεγάλο Πάπιγκο και των γύρω βουνών της Ηπείρου. Ως βασικές παροχές σε Standard Double είναι το  Spring Shower, στεγνωτήρα μαλλιών, επώνυμα είδη καλλωπισμού, μπουρνούζια και παπούτσι μπάνιου, υπέρδιπλα κρεβάτια coco mat, διάσημα φωτιστικά Flos & Phillipe Starck δωρεάν πρόσβαση wi-fi, mini bar, προσωπικός δίσκος σερβιρίσματος καφέ, βραστήρας.

      Για όσους επιλέξουν την πολυτέλεια οι επιλογές στο Mikro Papigo…1700 ‘ Ηotel & Spa είναι και σ’ αυτή την κατηγορία αρκετές !

      Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε  Mini Suite, Junior Suite καθώς και τη Master

      Suite. Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες σας χαρίζουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία διαμονής, το κάθε ένα με τις δικές του ξεχωριστές παροχές!

       

      Εστιατόριο
      Eco Spa