Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

ZOE Spa Management

 

ZOE Spa Management Κάντε κράτηση online

    ZOE Spa Management Κάντε κράτηση online

      ZOE Spa Management

      Η ZOE Spa Management δραστηριοποιείται στο χώρο των Εναλλακτικών θεραπειών και στη διαχείριση – συνολική λειτουργία Spa ξενοδοχειακών μονάδων.
      Επίσης, προσφέρει ολοκληρωµένη συµβουλευτική υποστήριξη σε οργανισµούς και εταιρίες.
      Η εξειδικευµένη εκπαίδευση και η πολυετής εμπειρία αποτελούν καθοριστικό παράγοντα για τη δηµιουργία και ανάπτυξη κερδοφόρων μονάδων Spa, στον κλάδο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.
      Αναλαμβάνουμε, σχεδιάζουμε και εξελίσσουμε υπηρεσιες ολιστικών κ εναλλακτικών θεραπειών, σε χώρους που οι άνθρωποι επιλέγουν συνειδητά, για να ανασυγκροτήσουν την υγεία τους μέσα από την ήρεμη, χαλαρωτική ενέργεια ενός spa.
      «Οι Άνθρωποι μπορεί να μη θυμούνται τι έκανες ή τι τους είπες… αλλά πάντα θα θυμούνται πως τους έκανες να νιώσουν!»
      Ο στόχος μας, είναι φεύγοντας να έχουν μνήµες στο σώµα τους, στο μυαλό τους και στην ψυχή τους. «Κάτι»… που θα τους ξαναγυρίζει πίσω χωρίς να ξέρουν τι…

      Η ανάμνηση θα τους ακολουθεί… Zoe Spa Moto

      Οι άνθρωποι που έχουν το όραμα και την ενέργεια, για να ιδρύσουν μια εταιρεία είναι το πιο σημαντικό κομμάτι αυτής και τελικά αυτοί με τους οποίους θα συν-εργαστείτε για το καλύτερο αποτέλεσμα.

      Γεώργιος Χωλίδης/ CEO

      Ο Γεώργιος Χωλίδης διακρίνεται για τις γνώσεις και την πολυετή εμπειρία του σε Ελλάδα και Γερμανία.
      Γνώσεις εμπειρία και διακρίσεις με πρωτιές σε επίπεδο Management, Υ/Κ. Διακρίσεις στο ανώτατο επίπεδο Million Dollar Round Table.
      Γνώσεις ως μέλος της Limbra International, μέλος της GAMA, μέλος της Industrie und Handelskammer (IHK) Γερμανίας, με πιστοποιήσεις Finanzberater (Γερμανίας),Διοίκηση πωλήσεων, Marketing και Μελέτη Διαφόρων Μορφών Χρηματοδότησης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονία.
      Εμπειρία ανεκτίμητης αξίας, μετά από 25 έτη συνεχούς και πολυσχιδούς δραστηριότητας στο επιχειρείν, ως Unit Manager, Διευθυντής καταστήματος, Περιφερειακός Επιθεωρητής, Διευθυντής πωλήσεων.
      Ακούραστα και επίμονα, όλα αυτά τα έτη της ενασχόλησής του έχει ένα όραμα, που μας δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίζουμε.
      Το χαμόγελο των πελατών μας… το δικό σας χαμόγελο… όταν με τη βοήθεια, τη βαθειά αντίληψη και τη διορατικότητά μας, ξεπερνάμε μαζί τα απρόοπτα.
      Το χαμόγελο ικανοποίησης των συνεργαζομένων επιχειρηματιών, όταν σε κάθε θέμα που τους απασχολεί δίνουμε τη λύση. Πρακτική, λιτή, τεκμηριωμένη και αποδοτική!

      Πηγή Κουμαντσιώτη / HOLISTIC THERAPIST

      Η Πηγή Κουμαντσιώτη είναι Εναλλακτική, Ολιστική Θεραπεύτρια.

      Εκπαιδεύτηκε στην Life Therapy Academy στην Ολιστική θεραπεία και έχει ειδικότητα στην Ρεφλεξολογία, στο Shiatsou, στην Κινέζικη Παραδοσιακή Ιατρική, στο Λεμφικό μασάζ (Λεμφική Αποκατάσταση) και στο Παραδοσιακό Ταιλανδέζικο μασάζ.
      Επίσης έχει ειδίκευση στην σωματική Αποτοξίνωση και σε θεραπείες με βεντούζες, ζεστές πέτρες (Hot Stones) και Moxa.
      Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Κρανιοιερής θεραπείας, Σωματικής ευφυΐας και Συμβουλευτικής.
      Είναι εκπαιδεύτρια στην Life Therapy Academy στην Μυική Επεξεργασία Βαθέος Ιστού.
      Εργάζεται από το 2006 σαν ελεύθερος επαγγελματίας σε δικό της θεραπευτήριο και παράλληλα έχει αναπτύξει και είναι υπεύθυνη σε spa ξενοδοχείων της Χαλκιδικής.
      Η εμπειρία της στις Ολιστικές θεραπείες και η επαφή της με εκατοντάδες ανθρώπους όλα αυτά τα χρόνια και στο θεραπευτήριο της αλλά και στα spa των ξενοδοχείων, την οδήγησαν στο όραμα της εταιρείας ZOE spa management.

       

      Zoe Therapies
      Υπηρεσίες
      Τουρισμός/Ευεξία
      Οφέλη
      Consulting