Everything about the SPA and its accessories...

EXELIA Cosmetics made from nature

EXELIA Cosmetics made from nature

Η Cana έκανε και πάλι το «θαύμα» της κυκλοφορώντας μία καινοτόμα σειρά προϊόντων περιποίησης και φροντίδας προσώπου, πετυχαίνοντας την ιδανική «σύμπραξη» εμπεριστατωμένης γνώσης, που απορρέει από τη δύναμη της Επιστήμης, και σοφίας που διέπει μόνο τη Μητέρα Φύση.
Η νέα σειρά προϊόντων είναι με τέτοιο τρόπο σχεδιασμένη ώστε να ανταποκρίνεται σε μία ευρεία γκάμα «προκλήσεων» που αντιμετωπίζει η επιδερμίδα μας καθημερινά. Με «αιχμή του δόρατος» το ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας, τα προϊόντα προσφέρουν απλόχερα στο χρήστη αντιοξειδωτικές ιδιότητες και πλούσια αντιγηραντικά χαρακτηριστικά, θωρακίζοντας ταυτόχρονα το δέρμα απέναντι στις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου και την ατμοσφαιρική ρύπανση. Παράλληλα, αξίζει ειδική μνεία το γεγονός ότι όλα τα προϊόντα περιποίησης EXELIA είναι αποτέλεσμα στιβαρών δερματολογικών δοκιμών, οι οποίες κατοχυρώνουν ότι είναι απαλλαγμένα από parabens και αλλεργιογόνα συστατικά.
Τα προϊόντα EXELIA παρασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει η Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για τα καλλυντικά, ενώ υποβάλλονται σε αυστηρές εργαστηριακές δοκιμές ώστε να πιστοποιηθεί η πλήρως ασφαλής χρήση τους και να διασφαλιστούν τα ποιοτικά τους αποτελέσματα.
Το ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας χαρακτηρίζεται από υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες, στις οποίες αποδίδεται η δυναμική του ως πλούσια αντιοξειδωτική ουσία. Επιπλέον, προφυλάσσει από τις επικίνδυνες ελεύθερες ρίζες που προξενούνται από την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία και την ατμοσφαιρική ρύπανση, επιβραδύνοντας αισθητά τη γήρανση του δέρματος.
Τα «θαυματουργά» από όλες τις απόψεις προϊόντα περιποίησης προσώπου EXELIA κινούνται γύρω από τρεις καίριας σημασίας άξονες: την ενυδάτωση, την αντιρυτιδική δράση και τον καθαρισμό του δέρματος/της επιδερμίδας.
Ξεκινώντας από την νευραλγική κατηγορία της ενυδάτωσης, ο καταναλωτής βρίσκεται στην εξαιρετικά προνομιακή θέση της χρήσης μίας ενυδατικής κρέμας ημέρας που εγγυάται ενυδάτωση για ολόκληρο το εικοσιτετράωρο, Sun protection, τέλεια υφή για το δέρμα, καθώς και διατήρηση του PH της επιδερμίδας σε φυσιολογικά πλαίσια. Επίσης, τώρα πια με την τέλεια κρέμα ματιών της Exelia κατά των μαύρων κύκλων τίποτα δεν θα μπορεί να αντισταθεί στο σπινθηροβόλο βλέμμα σας. Η ξεχωριστή δύναμή της έγκειται στο γεγονός ότι εξαλείφει τους μαύρους κύκλους φροντίζοντας ταυτόχρονα την ευπαθή «ζώνη» γύρω από τα μάτια.
Σε ό,τι αφορά τα πλούσιας αντιρυτιδικής δράσης προϊόντα EXELIA, συναντάμε μία πληθωρική συλλογή από αντιρυτιδικές κρέμες ημέρας και νύκτας, αντιρυτιδικούς ορούς και κρέμες σύσφιγξης που προσφέρουν αναζωογόνηση και λάμψη στο δέρμα. Η καινοτόμος σύνθεση της αντιρυτιδικής κρέμας ημέρας κάνει το χρόνο να φαίνεται σαν να μην πέρασε ποτέ, παρέχοντας προστασία απέναντι στον ήλιο και βαθιά θρέψη του δέρματος. Για τη νύχτα παρέχεται εξελιγμένη αντιρυτιδική προστασία που οδηγεί σε ένα σφικτό και ενυδατωμένο δέρμα που καταπολεμά τη γήρανση. Από τη μεριά του, ο αντιρυτιδικός ορός σύσφιξης υπόσχεται να «κακομάθει» το δέρμα σας υψώνοντας ασπίδα προστασίας κατά των ρυτίδων και εξασφαλίζοντας αψεγάδιαστη σύσφιγξη. Τέλος, η αντιρυτιδική κρέμα ημέρας ματιών θα μεταμορφώσει τα μάτια σας σε ακαταμάχητο πόλο έλξης.
Ολοκληρώνοντας την περιήγηση στον θαυμαστό κόσμο των προϊόντων φροντίδας του δέρματος EXELIA, βρίσκουμε σε περίοπτη θέση το ντεμακιγιάζ ματιών, το γαλάκτωμα καθαρισμού και την τονωτική λοσιόν. Το ντεμακιγιάζ αναλαμβάνει να αποδώσει στο δέρμα την αξία που «δικαιούται», αφαιρώντας λεπτεπίλεπτα το μακιγιάζ, ενώ με το γαλάκτωμα θα αισθανθείτε το δέρμα σας να σφύζει από λάμψη και φρεσκάδα. Το κερασάκι στην τούρτα έρχεται να προσθέσει η τονωτική λοσιόν που κλέβει την παράσταση απομακρύνοντας, από τη μία, αποτελεσματικά το μακιγιάζ και επαναφέροντας, από την άλλη, στο προσκήνιο αρμονικά τη φυσική λάμψη του δέρματος.
beauty@spa-about.gr
http://www.exelia-cosmetics.com/

No Comments

Post a Comment