Everything about the SPA and its accessories...

New injectable inserts

New injectable inserts

Νέα ενέσιμα ενθέματα δίνουν φυσικό αποτέλεσμα χωρίς επέμβαση λίφτινγκ
The Hyaluronic Acid αποτελεί ένα απόλυτα ασφαλές ενέσιμο υλικό το οποίο χρησιμοποιείται τα τελευταία 15 χρόνια τουλάχιστον. Είναι φιλικό προς το ανθρώπινο δέρμα, αφού άλλωστε αποτελεί φυσιολογικό συστατικό του οργανισμού μας, και δεν προκαλεί αλλεργίες. Χρησιμοποιείται σε ενέσιμη μορφή για να γεμίσει επιφανειακές αλλά και πιο βαθιές ρυτίδες στο πρόσωπο.

Γράφει ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS, www.agaitanis.gr

Η δράση του υαλουρονικού δεν περιορίζεται στο γέμισμα των ρυτίδων, αφού βρίσκει κι άλλες εφαρμογές. Μια από αυτές είναι η μεσοθεραπεία, που εφαρμόζεται στο πρόσωπο για να του προσφέρει λάμψη, καθώς και ενυδάτωση εκ των έσω.
Επίσης μπορεί να εφαρμοστεί σε περιπτώσεις που επιθυμούμε να δώσουμε όγκο στα lips, στα ζυγωματικά ή στις παρειές – μάγουλα (το σημείο εκείνο του προσώπου που του προσδίδει ένα οβάλ σχήμα). Σημεία από τα οποία χάνεται συνήθως ο όγκος κατά τη διαδικασία της γήρανσης, αδειάζοντας έτσι το πρόσωπο. Με την τοποθέτηση του υαλουρονικού στα κατάλληλα σημεία, τονίζουμε τα ζυγωματικά και το αποτέλεσμα δείχνει πιο φυσικό.
Εκτός όμως από την τοποθέτηση του υλικού στα κατάλληλα σημεία για να πετύχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα, μεγάλη σημασία έχει και η εφαρμογή του κατάλληλου είδους υαλουρονικού στην εκάστοτε περιοχή από τον ειδικό. Έτσι πιο λεπτόρευστο υλικό θα χρησιμοποιηθεί στα επιφανειακά στρώματα της επιδερμίδας, ενώ πιο παχύρευστο για τις ρυτίδες έκφρασης.
Juvederm VOLUMA
Επαναφέρει τον όγκο του προσώπου, μεταξύ άλλων σε παρειές, ζυγωματικά και πηγούνι. (Διάρκεια 18 – 24 μήνες).
Juvederm VOLIFT
Βελτιώνει τις πτυχές σε παρειές, πηγούνι, κάτω τριτημόριο προσώπου και ρινοχειλικές αύλακες. Ενδείκνυται για την πλήρωση των βαθιών εντυπωμάτων. (Διάρκεια έως 15 μήνες).
Juvederm VOLBELLA
Βελτιώνει τις περιοχές γύρω από τα χείλη, το στόμα και τα μάτια, καθώς επίσης μειώνει και την εμφάνιση των λεπτών γραμμών. (Διάρκεια έως 12 μήνες).
Τα πλεονεκτήματα των νέων ενέσιμων υλικών (VOLUMA – VOLIFT – VOLBELLA) της σειράς Juvederm
Τα νέα ενέσιμα διαθέτουν μεταξύ άλλων πολύ χαμηλές πιθανότητες παρενεργειών και αλλεργικών αντιδράσεων. Περισσότερο προβλέψιμο από παλιότερα αισθητικό αποτέλεσμα, το οποίο είναι και αναστρέψιμο σε περίπτωση που χρειαστεί. Είναι πιο εύκολα στην χρήση, έχουν μεγαλύτερη διάρκεια στον χρόνο, που μπορεί να φθάσει έως και τους 24 μήνες. Διαθέτουν κλινικά αποδεδειγμένη ασφάλεια χωρίς παρενέργειες. Έχουν μηδενικό χρόνο αποθεραπείας και προσφέρουν φυσικό αποτέλεσμα lifting μη επεμβατικά.
Έξτρα: Η νέα προηγμένη γενιά εμφυτευμάτων διαθέτει ενσωματωμένο αναισθητικό τοπικής δράσης (λυδοκαΐνη).
Τα συγκεκριμένα fillers χάρη στην τεχνολογία vycross(Vycross Filler Technology) που διαθέτουν, διατηρούν την ίδια λεία υφή και τις ιδιότητές, όπως τα προϊόντα με την τεχνολογία 3D matrix, που τα καθιστά εύκολα στηνέγχυση με αποτέλεσμα μια ομαλή, φυσική εμφάνιση και αίσθηση.
Νέα ένδειξη για τα μάτια TEAR TROUGH
Όπως παρουσιάστηκε από τον Dr De Boulle στο WCOCD 2013 στην Αθήνα, το Juvederm Volbellaμπορεί να χρησιμοποιηθεί στην περιοχή γύρω από τα μάτια και ειδικά στην πολυσυζητημένη και δύσκολη περιοχή που ονομάζεται Tear Trough!
Τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εξαιρετικά και η διαδικασία έγχυσης σχετικά απλή. Απαιτείται όμως πολύ καλή γνώση της ανατομίας της περιοχής καθώς και προσεκτικός σχεδιασμός πριν την έγχυση από τον γιατρό.
Ιατρικό άρθρο από το www.iatropedia.gr