Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Release and Relax Motion

 

Release and Relax Motion Κάντε κράτηση online

  Release and Relax Motion Κάντε κράτηση online

   Release and Relax Motion

   Η Release and Relax Motion αποτελεί μία νέα πρόταση στις σχολές μασάζ στην Αθήνα: δημιουργήθηκε από τους φυσικοθεραπευτές Δημήτρη Καραμήτρο και Παναγιώτη Μεγγίσογλου, που ως απόφοιτοι της σχολής Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, εξειδικευμένοι στο Manual Therapy, θέλησαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις όλων όσων επιθυμούν να γίνουν επαγγελματίες στο χώρο της ευεξίας.
   Η σχολή μασάζ Release and Relax Motion, που είναι αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Παιδείας και τον ΕΟΠΠΕΠ ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου Ι, με ΑΡ. ΑΔΕΙΑΣ: 2100349, έχει ως στόχο τη δημιουργία εξειδικευμένων επαγγελματιών, όπως επίσης τη συνεχή εξέλιξη τους για μια επιτυχημένη καριέρα στο διαρκώς αναπτυσσόμενο τομέα της ομορφιάς και της ευεξίας! Με μία άρτια καταρτισμένη ομάδα που απαρτίζεται από εξειδικευμένους καθηγητές που προέρχονται από το χώρο της Φυσικοθεραπείας, της Αισθητικής και των Ξενοδοχείων Spa, το πρόγραμμα εκπαίδευσης της RR Motion έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί επαγγελματίες στους αντίστοιχους χώρους, αφού οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα από τις ειδικότητες του Spa Therapist, Massage Therapist, Beauty Therapist ή άλλα μεμονωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα της αρεσκείας τους.
   Οι εκπαιδευτικές ενότητες συνδυάζουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος, με καινοτομίες στην εκπαίδευση και μοντέρνους, ευχάριστους αλλά κυρίως αποτελεσματικούς τρόπους διδασκαλίας και διαδραστικής εκμάθησης. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην πρακτική εξάσκηση των σπουδαστών, καθώς η πρακτική εμπειρία είναι αυτή που τους δίνει τελικά το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την είσοδό τους στην αγορά εργασίας. Μάλιστα, στη σχολή μας λειτουργεί με επιτυχία ένα άψογα οργανωμένο Γραφείο Σταδιοδρομίας, που φροντίζει για άμεση εύρεση εργασίας των αποφοίτων μας. Η πληθώρα συνεργασιών που έχουμε ήδη στο ενεργητικό μας με τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο των Spa Resorts μας μας βοηθούν να κατευθύνουμε σωστά τους σπουδαστές μας.

   Εάν, λοιπόν, αναζητάτε μια σχολή μασάζ που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας, να σας προσδίδει ασφάλεια για το μέλλον σας σε μια απαιτητική αγορά εργασίας και να σας υποστηρίζει, καθοδηγώντας σας σε κάθε σας βήμα, τότε εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τη λύση στο πρόβλημα σας.

   Η Release and Relax Motion δραστηριοποιείται από το 2007 στον τομέα της εκπαίδευσης. Ωστόσο, η πλούσια δραστηριότητά της επεκτείνεται στην παροχή πολύτιμων υπηρεσιών προς Ομίλους Ξενοδοχείων Spa και κέντρα Αισθητικής – City Spa σε τομείς, όπως η εκπαίδευση προσωπικού Spa, η δημιουργία Spa Menu και η εύρεση του κατάλληλου προσωπικού.

   Βασική στρατηγική συνεργασία της εταιρίας μας είναι με την Idolo Consulting Beauty & Spa για τον εξοπλισμό, την παροχή προϊόντων (Germaine de Cappuccini) όπως επίσης για τη μελέτη και το στήσιμο ενός Spa.

   Στο πλαίσιο των υπηρεσιών εκπαίδευσης Spa, η RR Motion έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους ομίλους Resort – Spa στην Ελλάδα, αλλά επίσης με πολλούς ιδιώτες που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στον χώρο της Ομορφιάς – Ευεξίας.

   Ενδεικτικά, η RR motion έχει εκπαιδεύσει προσωπικό για τις: Grecotel Resorts-Spa, Mitsis Resorts-Spa, Aegeo Spa, Aldemar , Thermae Sylla Spa, Holmes Place, Hammam, Anazoe Spa, Hotel du Lac,Afandou Bay, Candia Maris, Ζην zen Spa, Beautique, Touch & Go Express Massage, μεταξύ άλλων, ενώ για την εύρεση ανθρώπινου δυναμικού μας έχουν εμπιστευθεί οι: Grecotel Resorts- Spa, Mitsis Resorts-Spa, Anazoe, Aegeo Spa Holmes Place, Hammam, Costa Lindia Beach, Touch & Go Express Massage.

   Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες συμβούλευσης Spa που προσφέρουμε πατώντας εδώ.

   Στόχος και όραμα της RR motion είναι να ανοίγει διαρκώς διαύλους επικοινωνίας με μεγάλα ονόματα στο χώρο των Spa – Resorts πάντα με σκοπό μέσα από αυτές τις συνεργασίες να δημιουργούνται ευκαιρίες για την δική σας επαγγελματική ανέλιξη είτε σε προσωπικό είτε σε επιχειρησιακό επίπεδο!

   Ειδικότητες Spa & Αισθητικής
   Ξεκίνα δυναμικά την καριέρα σου στην αγορά εργασίας με τα πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα της RRmotio.

   Ειδικότητες
   Σεμινάρια Μασάζ
   Σεμινάριο Αισθητικής
   Spa Marketing
   Σεμινάριο Αρωματοθεραπείας
   Σεμινάριο Thai Massage
   Σεμινάριο Rejuvance – Φυσικό Lift Προσώπου
   Σεμινάριο Gua Sha Προσώπου
   Σεμινάριο Release and Relax Motion Massage
   Σεμινάριο Deep Tissue Massage
   Σεμινάριο Pregnant Massage