Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Funky Gourmet

 

Funky Gourmet Κάντε κράτηση online

  Funky Gourmet Κάντε κράτηση online

   Funky Gourmet

   Υψηλή γαστρονομία και διαδραστική, που ενεργοποιεί τις αισθήσεις, και προσεγγίζει τον κόσμο με ένα τρόπο πρωτοποριακό και αντισυμβατικό.
   Εμπνεόμαστε από την παράδοσή μας και δημιουργούμε μια κουζίνα εκλεπτυσμένη και διασκεδαστική, που προκαλεί συναισθήματα και ξυπνά αναμνήσεις.
   Μια κουζίνα Funky Gourmet.
   Το εστιατόριο Funky Gourmet άνοιξε το Νοέμβριο του 2009. Το 2012 το Funky Gourmet βραβεύτηκε με ένα αστέρι Michelin, μια διάκριση που κράτησε για δύο χρόνια, ενώ το 2014 κατέκτησε και δεύτερο αστέρι Michelin.
   Στο ζεστό περιβάλλον του Funky Gourmet οι καλεσμένοι μας μπορούν να απολαύσουν μενού γευσιγνωσίας εμπνευσμένα από μοναδικά Ελληνικά προϊόντα και την εποχικότητα τους, δημιουργώντας μια μοντέρνα Ελληνική κουζίνα.
   To Funky Gourmet είναι ένα εστιατόριο κομψής αισθητικής στην καρδιά της Αθήνας, στην περιοχή του Κεραμεικού. Η κύρια αίθουσα που βρίσκεται στον πρώτο όροφο του εστιατορίου, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 30 άτομα. Ταυτόχρονα, ο ισόγειος χώρος του εστιατορίου μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 14 άτομα.

   Το 2007, καθιερώνοντας την ιδέα του Private Cheffing στην Ελλάδα, επαναπροσδιορίσαμε την έννοια του catering. Μαγειρεύουμε προσωπικά για εσάς και τους καλεσμένους σας Funky Gourmet μενού, είτε στην άνεση του δικού σας χώρου είτε στο Funky Gourmet, κλείνοντας το χώρο εξολοκλήρου.
   To Funky Gourmet ενδείκνυται επίσης για επαγγελματικά γεύματα. Η ιδιωτικότητα του χώρου σε συνδυασμό με το διακριτικό service εξασφαλίζουν ένα ιδανικό περιβάλλον για μια εταιρική εκδήλωση. Για τις ανάγκες των επαγγελματικών συναντήσεων, υπάρχει δυνατότητα χρήσης προβολέα ο οποίος βρίσκεται στην πριβέ τραπεζαρία του ισογείου που χωράει μέχρι και 16 άτομα. Αντιστοίχως, στον πρώτο όροφο του εστιατορίου μια επιβλητική τραπεζαρία μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 30 άτομα. Με την ίδια προσοχή, το Funky Gourmet οργανώνει γεύματα και στο δικό σας επαγγελματικό περιβάλλον.

   Μενού εστιατορίου

   Λίστα κρασιού