Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Baby Joy

 

Baby Joy Κάντε κράτηση online

  Baby Joy Κάντε κράτηση online

   Baby Joy

   Καλως ήρθατε στο Baby Joy! Με υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε τον όμορφο και ζεστό πολυχώρο που φτιάξαμε για εσάς και τα παιδιά σας.
   Ως γονείς δύο μικρών παιδιών, θεωρούμε εξαιρετικά σημαντική προτεραιότητα το να διδαχθούν τα παιδιά μας την ασφάλεια στο νερό και να μάθουν να έχουν αυτοπεποίθηση ως μικροί κολυμβητές. Έτσι, αποφασίσαμε να φτιάξουμε τον άρτια εξοπλισμένο αυτό χώρο, ο οποίος είναι προσβάσιμος όλες τις εποχές του χρονου, όπου τα παιδιά μπορούν να διδαχθούν τις απαραίτητες αυτές γνώσεις, και ταυτόχρονα να διασκεδάζουν με τους γονείς και τους φίλους τους.
   Στο BabyJoy μας οδηγεί η αγάπη για αυτό που κάνουμε. Για πάνω από δύο χρόνια μελετήσαμε και ψάξαμε σε βάθος, ώστε να μπορέσουμε να φτιάξουμε έναν χώρο σύγχρονο και με την τελευταία τεχνολογία.
   Σε ένα ζεστό και οικογενειακό περιβάλλον, με πολλή αγάπη για τα παιδιά μας και αίσθημα ευθύνης, επικεντρωνόμαστε/το κύριο μέλημα μας είναι στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών βρεφικής κολύμβησης. με σεβασμό στα παιδιά και τους γονείς που θα μας τιμήσουν με την επιλογή τους.
   Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά!
   Γιάννης και Άντζελα Τσόη

    

   Δραστηριότητες πισίνας

   Βρεφική κολύμβηση

   Aqua pregnancy

   Aqua aerobic

   Watsu Massage Πρόγραμμα