Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Τα πέντε κλασικά λάθη που κάνετε όταν βάζετε κραγιόν

Τα πέντε κλασικά λάθη

Τα πέντε κλασικά λάθη που κάνετε όταν βάζετε κραγιόν

Αν συνεχίζετε να φοράτε το κραγιόν σας ακριβώς όπως μάθατε στην εφηβεία σας, τότε μάλλον κάνετε ένα από τα παρακάτω λάθη. Τα πέντε κλασικά λάθη. Μην ανησυχείτε, όμως. Σας έχουμε τον τρόπο να τα διορθώσετε.

Λάθος 1ο

Απλώνετε το κραγιόν σας σε σκασμένα χείλη

Πώς θα το διορθώσετε

Πώς γίνεται να περιμένετε να δείξει λαμπερό ένα προϊόν όταν το εφαρμόζετε σε μια αφυδατωμένη βάση; Αυτό ισχύει τόσο για το κραγιόν σας, όσο και για κάθε άλλο προϊόν μακιγιάζ, αφού η ενυδάτωση είναι το παν. Φροντίστε, λοιπόν, να απλώνετε ένα ενυδατικό lip balm κατά τη διάρκεια της ημέρας και λίγο πριν την εφαρμογή του κραγιόν σας.

Λάθος 2ο

Δε φοράτε μολύβι χειλιών

Πώς θα το διορθώσετε

Όχι, το μολύβι χειλιών δεν είναι απαιραίτητο μόνο σε όσες θέλουν να μεγαλώσουν το σχήμα των χειλιών τους, αλλά και σε όσες δε θέλουν να βγαίνει το κραγιόν από τα χείλη τους. Σχεδιάστε, λοιπόν, το περίγραμμα των χειλιών σας με ένα μολύβι σε nude χρώμα προτού βάλετε κραγιόν.

Λάθος 3ο

Βάζετε υπερβολική ποσότητα

Πώς θα το διορθώσετε

Απλά, φορέστε λιγότερη ποσότητα και έχετε πάντα το κραγιόν μαζί σας, για να ανανεώσετε το μακιγιάζ όταν θελήσετε. Εφαρμόζοντας μεγάλη ποσότητα, δεν πετυχαίνετε μεγαλύτερη διάρκεια, αντιθέτως είναι πιο πιθανό να χαλάσει το μακιγιάζ σας.

Λάθος 4ο

Δε σταθεροποιείτε το κραγιόν σας

Πώς θα το διορθώσετε

Αφού εφαρμόσετε το κραγιόν σας, πιέστε στα χείλη σας ένα χαρτομάντηλο και στη συνέχεια απλώστε άλλη μία στρώση κραγιόν. Έτσι, το κραγιόν σας θα μείνει σταθερό για περισσότερη ώρα!

Λάθος 5ο

Κραγιόν στα δόντια

Πώς θα το διορθώσετε

Αχ, θα σας μαλώσουμε! Ποτέ μη φεύγετε από το σπίτι χωρίς να τσεκάρετε το χαμόγελό σας. Ένα άλλο χρήσιμο tip για να αποφύγετε το ατύχημα, είναι να περάσετε τον δείχτη του χεριού σας ανάμεσα από τα χείλη σας. Έτσι, το περιττό κραγιόν θα μείνει στο δάχτυλό σας και όχι στα δόντια σας.

Τα πέντε κλασικά λάθη

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο