Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Η νέα τάση στο χρώμα μαλλιών είναι εντυπωσιακή και ταιριάζει σε όλες

Η νέα τάση στο χρώμα μαλλιών

Η νέα τάση στο χρώμα μαλλιών είναι εντυπωσιακή και ταιριάζει σε όλες

Όλες μας θέλουμε να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας πραγματοποιώντας μια μικρή -ή και μεγαλύτερη- αλλαγή. Η νέα τάση στο χρώμα μαλλιών

Το νέο hair trend που έχει κατακλύσει τη ροή μας στο Instagram, έχει το ευφάνταστο όνομα “toasted coconut”, κάνοντας το μυαλό μας να ταξιδεύει σε λαχταριστές γλυκιές γεύσεις.

Το “toasted coconut”, λοιπόν, πρόκειται για μία νέα τάση στο χρώμα μαλλιών, η οποία συνδυάζει τους καστανούς με τους ξανθούς τόνους.

Φανταστείτε μία σκούρα καστανή ρίζα, της οποίας το χρώμα ανοίγει απαλά, καταλήγοντας σε εντυπωσιακές ξανθές ανταύγειες.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, η τεχνική του “toasted coconut” θυμίζει πολύ εκείνη του balayage, μόνο που στην πρώτη περίπτωση οι ξανθοί τόνοι δεν μπλέκονται στους σκούρους. Αντιθέτως, η ρίζα διατηρεί το σκούρο χρώμα της, δημιουργώντας μια άκρως εντυπωσιακή αντίθεση με τις ξανθές άκρες.

Αν έχετε σκούρα ρίζα πρέπει να το δοκιμάσετε οπωσδήποτε, αφού θα φωτίσει το πρόσωπό σας και δε χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση. Ανανεώνετε απλώς το χρώμα, όποτε εσείς θελήσετε.

Επίσης, αν είστε ξανθιά και έχετε κουραστεί με το μηνιαίο ντεκαπάζ ή θέλετε να δοκιμάσετε κάτι πιο “φυσικό”, θα αγαπήσετε το ” toasted coconut”.

Τι περιμένετε; Κλείστε σήμερα κιόλας ραντεβού στο κομμωτήριο και ανανεωθείτε!

Υ.Γ. αν είστε ξανθιά και έχετε κουραστεί με το μηνιαίο ντεκαπάζ ή θέλετε να δοκιμάσετε κάτι πιο “φυσικό”, θα αγαπήσετε το ” toasted coconut”

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο