Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Κεφάλαιο αδυνάτισμα: Πώς δε θα χαλάσετε τη δίαιτά σας

Κεφάλαιο αδυνάτισμα: Πώς δε θα χαλάσετε τη δίαιτά σας

 Αποφασίσατε να επισκεφθείτε τον διαιτολόγο, προκειμένου να χάσετε επιτέλους τα κιλά που σας ταλαιπωρούν; Καταρχάς, μπράβο σας, γιατί αυτό δείχνει ότι έχετε πάρει στα σοβαρά την προσπάθειά σας. Εμείς σας δίνουμε τρεις χρήσιμες συμβουλές για να μη χαλάσετε τη δίαιτά σας.

Συμβουλή 1η

Κοιμηθείτε καλά

Σύμφωνα με έρευνες, όταν δεν κοιμόμαστε επαρκώς, την επόμενη ημέρα νιώθουμε πεινασμένοι και τείνουμε να επιλέγουμε λιπαρές, ανθυγιεινές τροφές.

Συμβουλή 2η

Πετάξτε τα παχυντικά τρόφιμα

Είναι απλό και πρακτικό: αν δεν έχετε πατατάκια, σοκολάτες, κρουασάν κ.λπ. στο σπίτι, ακόμη και αν σας πιάσει μια ξαφνική λιγούρα, δε θα έχετε τον πειρασμό δίπλα σας.

Συμβουλή 3η

Ζητήστε υποστήριξη

Σε αυτή σας την προσπάθεια, καλό είναι να μην είστε μόνη σας. Όχι μόνο για ψυχολογικούς, αλλά και για πρακτικούς λόγους. Ενημερώστε τους κοντινούς σας ανθρώπους ότι ακολουθείτε ένα συγκεκριμένο διατροφικό πρόγραμμα, καθώς και για τον στόχο που έχετε θέσει να χάσετε βάρος. Έτσι, δε θα απορήσουν αν τους πείτε ότι δε θέλετε να πάτε για σουβλάκια και θα σας στηρίζουν τις φορές που σκέφτεστε να παραιτηθείτε της προσπάθειάς σας.

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο