Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

(+30) 6940000002 info@spa-about.gr

MEGA Exlcusive Transformation Center

 

MEGA Exlcusive Transformation Center

MEGA Exlcusive Transformation Center

Transformation είναι η επιστημονική μέθοδος όπου με κατάλληλο πρόγραμμα γυμναστικής επιτυγχάνουμε θαυμαστά αποτελέσματα, σε μικρό χρονικό διάστημα και με τον μικρότερο κόπο. Αποτελέσματα που πραγματικά θεωρούνται μεταμόρφωση.
Δεν έχει καμία σχέση, με καμία άλλη μέθοδο γυμναστικής, αφού καταφέρνει και λειτουργεί σε παχύσαρκα άτομα, που σε καμία περίπτωση δεν θα κατάφερναν να γυμναστούν. Και όμως γυμνάζονται κανονικά με μεγάλη ευκολία και μάλιστα με μεγάλη ευχαρίστηση.
Λειτουργεί ακόμη και σε παχύσαρκα άτομα προχωρημένης ηλικίας πράγμα το οποίο είναι πολύ σημαντικό.
Ότι λειτουργεί το πρόγραμμα αυτό, αποδεικνέται απο τρία πράγματα:
A) Δίνει αποτέλεσμα καύσης λίπους περίπου 4 κιλά ανά μήνα, σταθερά και όχι μόνο το πρώτο διάστημα.
B) Καταφέρνουμε μηδενική ή ελάχιστη καύση μυϊκού ιστού με αποτέλεσμα τα άτομα που βρίσκονται σε αυτό το πρόγραμμα να παραμένουν δυνατά και υγιή. Έτσι μπορούν να συνεχίζουν το πρόγραμμα με ευκολία.
Γ) Το πρόγραμμα είναι εύκολο να εκτελεστεί από τα άτομα αυτά χωρίς κούραση δυσαρέσκεια και ψυχολογική πίεση. Αλλιώς δεν θα είχεκανένα νόημα και θα ήταν ένα πρόγραμμα εφαρμόσιμο για λίγο καιρό, με περιορισμένα αποτελέσματα.
Ε) Τα αποτελέσματα διαρκούν πολύ καιρό. Και δεν υπάρχει το φαινόμενο να επιστρέψουν τα κιλά που έχουν χαθεί.
Το πρόγραμμα βασίζεται σε σωματική ανάλυση που πραγματοποιείτε από τα καλύτερα μηχανήματα σωματικής ανάλυσης.
Η ανάλυση γίνετε από πολύ εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό.
Τα αποτελέσματα μας οδηγούν στην επιλογή του κατάλληλου προγράμματος για τον κάθε αθλούμενο.
Για την εκτέλεση του προγράμματος αυτού χρησιμοποιούνται εξειδικευμένα και ειδικά μηχανήματα άθλησης, που αυξάνουν δραματικά τον μεταβολισμό, διευκολύνοντας έτσι την καύση λίπους και κάνοντας την προπόνηση εύκολη και ευχάριστη.
Για τον χειρισμό αυτών των μηχανημάτων και επίσης την ολοκλήρωση του προγράμματος απαιτούνται έμπειροι επαγγελματίες γυμναστές, οι οποίοι λειτουργούν σε επίπεδο προσωπικής παρακολούθησης Personal Training. Γίνεται πλήρης και αυτοματοποιημένη καταγραφή των δεδομένων της προπόνησης.
Το Transformation αποδίδει σε 5 πράγματα.
1. Πρόσωπο: Καύση του λίπους αλλά διατήρηση και τόνωση των μυών, ώστε να σχηματίζονται όμορφες γωνίες. Πολλοί όταν χάνουν βάρος το πρόσωπό τους ασχημαίνει και αυτό, γιατί χάνουν τον μυϊκό ιστό του προσώπου.
Το Transformation δημιουργεί το τέλειο πρόσωπο. Είναι εκπληκτικό.
2. Σώμα: Καύση λίπους ή αύξηση μυϊκού ιστού σε όποιο επίπεδο επιθυμείτε. Δεν έχουμε κανέναν περιορισμό. Χάσιμο λίπους χωρίς μυϊκή η δερματική χαλάρωση. Πράγμα το οποίο είναι μοναδικό.
3. Μεταβολική ηλικία: Στην πράξη δείχνουμε πολύ νεότεροι, με πιο σφιχτή και λαμπερή επιδερμίδα. Στην ουσία κάνουμε το σώμα μας νεότερο και αυτό είναι αποδεδειγμένο επιστημονικά.
4. Μυαλό: Οξυδέρκεια που χτυπάει κόκκινο. Ορμόνες χαράς και ευτυχίας, λίμπιντο για ζωή και δημιουργία. Ιδανικό για όλους. Επιχειρηματίες, σχεδιαστές και κάθε άνθρωπο που θέλει μια καλύτερη εργασία και μια καλύτερη ζωή.
5. Θεραπεία ασθενειών όπως ο σακχαροδιαβήτης, η δυσλιπιδαιμία, η υπερινσουλιναιμία, το μεταβολικό σύνδρομο κτλ.
Ακόμη αποκατάσταση μυοσκελετικών προβλημάτων από τραυματισμούς, χειρουργεία κτλ.
Σε αυτό το κομμάτι υπάγεται και η αύξηση της φυσικής κατάστασης, της αντοχής και η βελτίωση του καρδιοαναπνευστικού.

 

Το πρόγραμμα Transformation πραγματοποιείτε σε ειδικό, μεγάλο και υπερσύγχρονο γυμναστήριο, με ειδικό εξοπλισμό. Το γυμναστήριο αυτό αποκαλείται Transformation Center ( κέντρο μεταμόρφωσης ). Το συγκεκριμένο κέντρο μας ονομάζεται Mega Exclusive Transformation Center. Επίσης πρέπει να αναφέρουμε, ότι τεχνικές από την μέθοδο Transformation εκμεταλλευόμαστε και εφαρμόζουμε ακόμη και στα κλασσικά γυμναστήρια MEGA GYM ώστε να έχουμε και εκεί θαυμαστά αποτελέσματα. Το Τransformation ήταν αυτό που έλειπε για να δώσει μια ολοκληρωμένη και πραγματική λύση. Γρήγορα αποτελέσματα. Εύκολα αποτελέσματα για όλους και για όλες τις ηλικίες. Αποτελέσματα θαυμαστά και μόνιμα.

Ως MEGA GYM ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ λειτουργούμε 23 χρόνια με ανοδική και επιτυχημένη πορεία. Έχουμε αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία, έχοντας γυμνάσει στα γυμναστήρια μας πάρα πολλές χιλιάδες αθλούμενους. Με την εμπειρία μας αυτή σας λέμε ότι η μέθοδο Transformation είναι το κάτι άλλο.

Είναι η πραγματική λύση, είναι αυτό που κυριολεκτικά σε μεταμορφώνει. Είναι αυτό που χρειαζόμαστε όλοι. Να κρατήσουμε την εμπειρία που μας προσφέρει η ηλικία μας έχοντας ένα πολύ νεότερο, πολύ ομορφότερο και πολύ πιο δυνατό σώμα.

Ακόμη το Transformation μεταμορφώνει και το μυαλό μας, αναπτύσσοντας την οξυδέρκεια, την μνήμη, την ταχύτητα σκέψης σε καταπληκτικό βαθμό.
Η μεταμόρφωση του μυαλού απο το πρόγραμμα Transformation, έχει λατρευτεί σε χώρες όπως η Αμερική, όπου καταφέρνουν άνθρωποι να έχουν απίστευτη αντοχή σε δύσκολες εργασίες, εργασίες με πολύωρα ωράρια και σκληρή πίεση, όπου το μυαλό πρέπει να εφευρίσκει συνεχώς, να παράγει και να γεννά. Δίνει λύση σε αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, μηχανικούς, καλλιτέχνες, πολιτικούς, που θέλουν να ξεχωρήσουν, απλούς εργαζόμενους που θέλουν μια καλύτερη εργασία, αλλά και απλούς ανθρώπους που θέλουν να νιώθουν καλά και να περνάνε καλύτερα, φλερτάροντας με την ζωή.

Υπηρεσίες

Ολα τα είδη προπόνησης

Αεροβικά μηχανήματα

Μηχανήματα Δύναμης

Ελεύθερα Βάρη

Ομαδικά προγράμματα

TRX

Mega Cycling

Personal training

Αποκατάσταση

Power Vibe

Kinesis

Wavew

Good Start

Κοιλιακοί

Mega Summer

Σάουνα

Χαμάμ

Solarium