Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

(+30) 6940000002 info@spa-about.gr

Curves Γυμναστήρια

 

Curves Γυμναστήρια

Curves Γυμναστήρια

Τα γυμναστήρια Curves προσφέρουν μια πρωτοποριακή μέθοδο «30 λεπτά γυμναστικής» και σας δίνουν τη δυνατότητα για μία ολοκληρωμένη εκγύμναση σε 30 μόνο λεπτά. Το πρόγραμμα είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στη γυναικεία ψυχοσύνθεση και τις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας.

Το 30λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής είναι βασισμένο σε μελέτες και περιλαμβάνει και τα 5 απαραίτητα συστατικά μίας ολοκληρωμένης εκγύμνασης τα οποία είναι: προθέρμανση, μυϊκή ενδυνάμωση, καρδιαγγειακή άσκηση, αποθεραπεία και διατάσεις. Με κάθε εκγύμναση γυμνάζετε όλες τις μεγάλες μυϊκές ομάδες του σώματος και καίτε μέχρι και 522 θερμίδες! Είναι επομένως εφικτό, γρήγορο, ασφαλές και διασκεδαστικό να αποκτήσεις το σώμα που ονειρεύεσαι σε 30 μόλις λεπτά!

Η διαφορά των Curves έγκειται στο γεγονός ότι η μυϊκή ενδυνάμωση και η αερόβια άσκηση επιτυγχάνεται ταυτόχρονα, κάτι που είναι μόνο εφικτό μέσω των μηχανημάτων υδραυλικής αντίστασης. Τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για το γυναικείο σώμα και κατάλληλα για όλες τις ηλικίες και κάθε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Το 30λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής αντιστοιχεί με μιάμιση ώρα γυμναστική σε ένα συμβατικό γυμναστήριο!

Το κυκλικό πρόγραμμα κάνει αυτή την εκγύμναση απόλαυση. Το γέλιο, οι συζητήσεις και η αίσθηση αλληλοϋποστήριξης που θα δείτε σε ένα τυπικό γυμναστήριο Curves δημιουργούν μια εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα από οποιοδήποτε γυμναστήριο επισκεφθήκατε στο παρελθόν. Πολλά από τα μέλη μας λένε ότι τα 30 τους λεπτά σε ένα Curves είναι τα πιο γρήγορα και απολαυστικά της εβδομάδας!

Γυναίκες από όλον τον κόσμο ανακαλύπτουν ότι Curves σημαίνει πρόγραμμα γυμναστικής 30 λεπτών, πρόγραμμα απώλειας βάρους και όλη την υποστήριξη που χρειάζεστε για να επιτύχετε τους στόχους σας.

Επισκεφθείτε το Curves της περιοχής σας και ανακαλύψτε την πρωτοποριακή προσέγγιση των Curves στη γυμναστική και την απώλεια βάρους που μοιράζονται 5 εκατομμύρια γυναίκες σε 86 χώρες.

Τα γυμναστήρια Curves θα τα βρείτε σε επιλεγμένες περιοχές σε όλη την Ελλάδα , καθώς και στην Κύπρο.

Curves Complete

Εάν έχετε βαρεθεί να κάνετε δίαιτες και να τρώτε συνεχώς τα ίδια, τότε η λύση είναι μία και ακούει στο όνομα Curves Complete.Μια ολοκληρωμένη λύση στο πρόβλημα των περιττών κιλών!
Τα Curves τώρα κοντά σας με το μοναδικό Curves Complete! Η απόλυτη καινοτομία στην απώλεια βάρους! Η υγεία δεν είναι ένας προορισμός είναι μία διαδρομή!

Πέρα από το ολοκληρωμένο 30λεπτο πρόγραμμα εκγύμνασης, τα Curves διαθέτουν και το πρόγραμμα Διατροφής Curves Complete. Το πρόγραμμα διατίθεται διαδικτυακά αποκλειστικά στα μέλη μας και αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση στην απώλεια βάρους, καθώς περιλαμβάνει άσκηση, εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής και εβδομαδιαίες προσωπικές συναντήσεις για να παραμείνετε προσηλωμένες στο στόχο σας.

Με το Curves Complete  έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία πρωινών, σνακ και γευμάτων! Μπορείτε να σχεδιάσετε την διατροφή σας σύμφωνα  τις γευστικές σας προτιμήσεις σας!