Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

(+30) 6940000002 info@spa-about.gr

CrossFit Piraeus

 

CrossFit Piraeus

+30 2104082015 , +30 2104082016

CrossFit Piraeus

Στο Λιμάνι, στα σύνορα Πειραιά – Δραπετσώνας, το CrossFit Piraeus , είναι ένας χώρος που θα αλλάξει το πως σκεφτόσασταν τη γυμναστική μέχρι σήμερα!
Ξεχάστε τα όργανα, ξεχάστε τα βαρετά προγράμματα γυμναστικής που δεν έχουν αποτέλεσμα.
Ενόργανη γυμναστική, στίβος, άρση βαρών και ό, τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε σε ένα διασκεδαστικό μίγμα που θα σας συναρπάσει!
Αποκτήστε την καλύτερη φυσική κατάσταση που είχατε ποτέ κι ένα σώμα όπως το έχετε ονειρευτεί, γίνοντας μέλη μια παγκόσμιας κοινότητας ανθρώπων – αθλητών που αποφάσισαν πως το «απλά καλό» δεν είναι πλέον αρκετό!
Μια ώρα προπόνησης (μαζί με το ζέσταμα και την αποθεραπεία) είναι αρκετή για να καταλάβετε πως μέχρι σήμερα αυτό που θεωρούσατε ως «γυμναστική» ήταν απλά σπατάλη χρόνου…
Είναι για άντρες, γυναίκες και παιδιά, όλων των ηλικιών, που γυμνάζονται ή δεν έχουν γυμναστεί ποτέ στη ζωή τους!

Ο λόγος που θα επιλέξει κάποιος το CrossFit Piraeus για να αθληθεί βασίζεται στα

  1. Υψηλό Επίπεδο Προπόνησης

Οι προπονητές του CrossFit Piraeus είναι απόφοιτοι Ανωτάτων Σχολών και διαπιστευμένοι CrossFit Trainers. Έτοιμοι να λύσουν κάθε απορία σας και να σας δώσουν το επίπεδο προπόνησης θεωρητικής και πρακτικής που πραγματικά σας αξίζει.

  1. Κορυφαίος Εξοπλισμός και Εγκαταστάσεις 

Το CrossFit Piraeus έχει συνεργασία με την κορυφαία κατασκευάστρια εταιρεία στο χώρο του CrossFit, Rogue Fitness, από την οποία έχουν πάρει τον καλύτερο δυνατό και αρτιότερο εξοπλισμό για να καλύψουν όλες τις ανάγκες τον αθλητών. Η εγκατάσταση του εξοπλισμού του CrossFit Piraeus έχει γίνει με μελέτη και φροντίδα για την καλύτερη δυνατή εμπειρία προπόνησης των αθλουμένων. Οι εγκαταστάσεις του CrossFit Piraeus είναι τόσο indoor, όσο και outdoor. Στεγάζεται σε ένα χώρο 600 cm2 , ο οποίος περιβάλλεται από γηπεδικές εγκαταστάσεις 600 cmεπίσης, δίνοντας όλο το «πακέτο», το οποίο το συμπληρώνει η πισίνα στην οποία κάνουν ειδικά CrossFit Workouts.

  1. Άθληση και Διασκέδαση

Στο CrossFit Piraeus η προπόνηση γίνεται διασκέδαση, χάρη στο ευχάριστο και εξυπηρετικότατο προσωπικό, αλλά και στο καταπληκτικά διαμορφωμένο περιβάλλον. Μπορείτε όλοι ζήστε την εμπειρία CrossFit μέσα από τις προπονήσεις, τα challenges και τις ομαδικές συμμετοχές μας!

Εάν θέλετε να ζήσετε και εσείς την εμπειρία του CrossFit Piraeus, δεν έχετε παρά να έρθετε για μια δοκιμαστική προπόνηση!

 

Ωράριο

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-23:00

ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-17:00

CrossFit
CrossFit Kids
WaterWOD
Stretching & Mobilities