Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Mommy Make Over από το ABH Medical Group

Mommy Make Over από το ABH Medical Group

Κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης το σώμα της γυναίκας αλλάζει σημαντικά. Μία νέα ζωή μεγαλώνει μέσα σε αυτό και η «φωλιά» που έχει δημιουργήσει η φύση, καλείται να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες. Αυτό σημαίνει αρκετές αλλαγές τόσο στο βάρος της γυναίκας, όσο και στο ορμονικό της σύστημα το οποίο την επηρεάζει σημαντικά και δημιουργεί αλλαγές και στην εξωτερική της εμφάνιση.
Καθ΄ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αυτές οι αλλαγές είναι μικρής σημασίας, μπροστά στο θαύμα που επιτελείται. Όταν όμως η γυναίκα φέρει στον κόσμο το μωρό της και η ζωή της μπει ξανά σε φυσιολογικούς ρυθμούς, οι αλλαγές που παρατηρεί μπορεί να την κάνουν να αισθάνεται ότι έχει χάσει κάτι από τη γυναικεία της υπόσταση, κάτι από τη θηλυκότητά της.
Το στήθος μετά το θηλασμό και η περιοχή της κοιλιάς, σε αρκετές περιπτώσεις, παρουσιάζουν χαλάρωση. Κάποια επιπλέον κιλά μπορεί να συσσωρευτούν σε σημεία που πριν δεν υπήρχαν ενώ γενικότερα η εικόνα που έχει για το σώμα της δεν την ικανοποιεί.
Για άλλες γυναίκες αυτό είναι ασήμαντο, για άλλες όμως αρκετά σημαντικό ώστε να επηρεάζει την γενικότερη ψυχολογική τους κατάσταση. Σε αυτές τις περιπτώσεις η επιστήμη της Πλαστικής Χειρουργικής μπορεί να επέμβει σημαντικά.
Ο Δρ. Αθανασίου και όλο το προσωπικό του ABH Medical Group μπορούν να σας δώσουν τις σωστές συμβουλές και λύσεις ώστε να επανέλθετε σύντομα στο σώμα σας και να βελτιώσετε την εικόνα σας αλλά και την ψυχολογία σας μετά από μία εγκυμοσύνη, με μια σειρά επεμβατικών & μη επεμβατικών θεραπειών. Αναλυτικά: Ανόρθωση Μαστών, Κοιλιοπλαστική, Λιποαναρρόφηση, Αντιμετώπιση ευρυαγγειών, Αντιμετώπιση ραγάδων, Πανάδες προσώπου, Αντιμετώπιση ακμής, Αιδοιοπλαστική.
beauty@spa-about.gr

ABH Medical Group

No Comments