Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

(+30) 6940000002 info@spa-about.gr

Medi Center by Maria Calavria

 

Medi Center by Maria Calavria

Medi Center by Maria Calavria

Τo Medi Center αντιπροσωπεύει την απόλυτη πρωτοπορία της ιατρικής αισθητικής στην Ελλάδα. Είναι ένα νέο ιατρικό κέντρο, όραμα των δημιουργών του οποίου είναι η κάλυψη κάθε αναγκαίας και ζητούμενης θεραπείας προσώπου και σώματος. Ταυτόχρονα, είναι ένας ξεχωριστός χώρος υψηλής αισθητικής, ο οποίος προσφέρει ευεξία και γαλήνη στον επισκέπτη και ουσιαστικά τον προσκαλεί να τον επισκεφθεί.
Το Medi Center λειτουργεί υπό την καθοδήγηση της Μαρίας Καλάβρια, νέας επιχειρηματία με επιτυχημένο παρελθόν στο χώρο της μόδας και ομορφιάς.
Για να επιτύχει το στόχο του:
Είναι εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα, ανάλογα των οποίων χρησιμοποιούν οι κορυφαίες κλινικές του κόσμου.
Χρησιμοποιεί τα υψηλότερης ποιότητας και ασφάλειας προϊόντα.
Είναι στελεχωμένο με κορυφαίους ιατρούς στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής και αισθητικής δερματολογίας, με μεγάλη γνώση και εμπειρία στο γνωστικό πεδίο τους και ειδικότερα στις “α-τραυματικές” θεραπείες. Παράλληλα, έχει έμπειρο και εξειδικευμένο παραϊατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό το οποίο εγγυάται την ασφάλεια και φροντίδα των θεραπευομένων.
Έχει μια τιμολογιακή πολιτική προσαρμοσμένη στις ανάγκες των καιρών, γιατί ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα στην αισθητική φροντίδα του εαυτού του και το ενδιαφέρον να διαβεί το κατώφλι του Medi Center.
Όλα τα παραπάνω συνοψίζουν και αποκαλύπτουν το όραμα και τη φιλοσοφία των δημιουργών του Medi Center και καταδεικνύουν τις προδιαγραφές του, οι οποίες συντελούν:
στην αναβάθμιση του επαγγελματισμού και των παρεχόμενων υπηρεσιών στην Ελλάδα.
στη βελτίωση της ποιότητας ζωής πολλών ανθρώπων, όχι μόνο μέσω του αισθητικού αποτελέσματος που απολαμβάνουν, αλλά, χάρη σε αυτό, και στην αυξημένη αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθησή τους.
Το Medi Center, θέλοντας να διατηρήσει την υπεροχή και πρωτοπορία που το διακρίνει, παρακολουθεί συνεχώς τις διεθνείς εξελίξεις στο χώρο, ανανεώνει και εμπλουτίζει την υλικοτεχνική υποδομή του, επιμορφώνει το ανθρώπινο δυναμικό του και αφομοιώνει κάθε νέα αποδεκτή ιδέα και επιστημονική εφαρμογή. Σας περιμένει λοιπόν να ανακαλύψετε και σεις την αποτελεσματική και απόλυτα ασφαλή δράση των υπηρεσιών του.

Ιατρικές Υπηρεσίες Προσώπου
Ιατρικές Υπηρεσίες Σώματος
Laser Αλεξανδρίτη Γυναίκα
Laser Αλεξανδρίτη Ανδρας