Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

(+30) 6940000002 info@spa-about.gr

BABOR

BABOR

Η BABOR είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα των προϊόντων περιποίησης. Όλα τα προϊόντα της BABOR βασίζονται στις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα των δερματολογικών ερευνών.

‘’Η ομορφιά ως έργο ζωής’’ είναι το motto μιας εταιρείας-θρύλου, το οποίο εμπερικλείει μέσα του όλη τη μοναδική και επιτυχημένη πορεία της BABOR και του δημιουργού της, του διορατικού Dr. Michael BABOR.

Το 1955, με την εφεύρεση του επαναστατικού προϊόντος ΗY-ÖL®, ενός υδρόφιλου προϊόντος για καθαρισμό με βάση τα έλαια, το οποίο ακόμη θεωρείται αξεπέραστο, ο Δρ. BABOR έθεσε τα θεμέλια για τη δημιουργία μιας εταιρείας, η οποία είναι σήμερα αναγνωρισμένη διεθνώς στον τομέα της επαγγελματικής αισθητικής.
Ο Δρ. Babor δημιούργησε τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε πλάι σε πληθώρα καινοτόμων προϊόντων να δημιουργηθεί και πληθώρα νέων μεθόδων θεραπείας – η αναζήτηση του κορυφαίου φυσικού ελιξιρίου ομορφιάς δεν σταματά ποτέ και οδηγεί στο σχεδιασμό πολύτιμων, φυσικών προϊόντων που ανταποκρίνονται σε ό,τι αφορά την αποτελεσματική τους δράση και τη φιλική προς το δέρμα σύνθεση, σε υψηλές απαιτήσεις. Από το στάδιο του σχεδιασμού των προϊόντων στο εργαστήριο έρευνας και σχεδιασμού της εταιρείας, έως τη διαδικασία παρασκευής και τη διανομή τους, κάθε προϊόν υπόκειται σε συνεχή έλεγχο.
Η BABOR αντιμετωπίζει με μεγάλη υπευθυνότητα θέματα που σχετίζονται με το περιβάλλον. Οι λέξεις βιωσιμότητα και περιβάλλον δεν είναι απλές επικεφαλίδες, αλλά αξιώσεις κάθε συνεργάτη. Σε αρμονία με τη φύση επιτυγχάνουμε τα θεαματικότερα αποτελέσματα.
Από το 1999 ιδρύεται στην Ελλάδα και η BABOR COSMETICS HELLAS προσφέροντας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τις σε όλους τους επαγγελματίες αισθητικής. Επιπρόσθετα το 2010 η BABOR COSMETICS HELLAS καινοτομεί με την υπηρεσία e-shop που ενσωματώνει στο website της εταιρίας. Εκεί μπορεί ο κάθε λάτρης ομορφιάς να προμηθευτεί τα προϊόντα της BABOR άμεσα και χωρίς την χρήση πιστωτικής κάρτας.

Η BABOR κατά παράδοση χρησιμοποιεί για την παρασκευή των προϊόντων της μόνο τα πιο αγνά φυτικά έλαια και εκχυλίσματα καθώς και φυσικές δραστικές ουσίες κυρίως φυτικής προέλευσης. Όλα τα προϊόντα έχουν ουδέτερο pH φιλικό προς την επιδερμίδα προκειμένου να μην διαταράσσεται η φυσική ισορροπία της.
Οι διαδικασίες ανάπτυξης και ποιοτικού ελέγχου της εταιρίας μας καθιστούν εφικτή την παρασκευή υψηλά δραστικών προϊόντων με τον μέγιστο βαθμό ανοχής από το δέρμα. Χάρη στη μείωση των συντηρητικών στο ελάχιστο απαιτούμενο όριο και στις πολλαπλές δοκιμές ευστάθειας των προϊόντων σε διάφορες συνθήκες αποθήκευσης, είναι αυτονόητο ότι τα προϊόντα περιποίησης της BABOR εξασφαλίζουν το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ποιότητας.
Με νεωτεριστικές καινοτομίες των ιδιόκτητων εργαστηρίων της, όλα τα προϊόντα παρέχουν αποτελέσματα, ενώ ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά ανεκτά από το δέρμα.
Η αξιοσημείωτη ισχύς των θεραπειών ομορφιάς, ανανεώνει το δέρμα – για μια φυσική, νεανική χροιά.
Το όνομα BABOR έχει ταυτιστεί με προϊόντα αισθητικής κορυφαίας ποιότητας, τα οποία συνδυάζουν ιδανικά καινοτομικά επιστημονικά πορίσματα με δραστικά συστατικά της φύσης. Τα εκλεκτά συστατικά φυσικής κυρίως προέλευσης εξασφαλίζουν μοναδική ευεργετική δράση και απόλυτη φιλικότητα προς το δέρμα.

ΣΕΙΡΕΣ

BABOR LUXURY
BABOR PREMIUM
COSMECEUTICALS
SPA
SUN CARE
ΜΕΝ
AGE ID Νέα Σειρά Μακιγιάζ
SPECIALS
ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ
ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ
ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ
ΑΚΡΑ
ΜΑΤΙΑ
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ Ε-SHOP