Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

(+30) 6940000002 info@spa-about.gr

assai Healthy Skin | Skin Spa

 

assai Healthy Skin | Skin Spa

assai Healthy Skin | Skin Spa

Στο assai Healthy Skin | Skin Spa, η φύση και η επιστήμη ανταποκρίνονται αρμονικά ως η καλύτερη φροντίδα για το πρόσωπο, το σώμα αλλά και το πνεύμα και ψυχή!
Το assai Healthy Skin | Skin Spa σας υποδέχεται στις νέες του, σύγχρονες εγκαταστάσεις στο Χαλάνδρι. Ανταποκρινόμενο πλήρως στην ανάγκη του assai να προωθήσει την Υγεία και την Φυσικότητα τόσο μέσα από τις υπηρεσίες αλλά και από τα προϊόντα, το tagline Healthy Skin | Skin Spa εκφράζει ακριβώς την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του assai, προσδιορίζει με σαφήνεια τα οφέλη του, τον τομέα που ειδικεύεται αλλά και την αξία που έχει για αυτό η έννοια της ευεξίας.
Η φιλική διάθεση των ιδιοκτητριών Ειρήνης Θαλασσινού και Γεωργίας Κικεντζή, αλλά και του προσωπικού, όπως και ο σεβασμός στην οικονομική δυνατότητα του κάθε ανθρώπου που ενδιαφέρεται για παρεχόμενες υπηρεσίες του ASSAI, αποτελούν μερικά από τα πλεονεκτήματα του χαρακτήρα του κέντρου μας.
Οι υπηρεσίες δεν προτείνονται ποτέ αν δεν χρειάζονται, ενώ όλες ακολουθούν αυστηρά το πραγματικό αντίτιμο της αξίας τους.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του assai Healthy Skin | Skin Spa μπορείτε να απολαύσετε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για κάθε στιγμή και διάθεση της ημέρας. Αναζωογονήστε τον εαυτό σας με μια θεραπεία προσώπου ή σώματος, απολαύστε ένα τονωτικό μασάζ ή spa θεραπείες και αφήστε στους ειδικούς τη φροντίδα και την περιποίηση του σώματός σας.

Πρόσωπο
Αδυνάτισμα
Μασάζ
Spa
Αποτρίχωση
Άνδρας

 

Σε ειδική τιμή ξανά ένα απο τα best sellers του assai!
Κάθε brand έχει τα δικά του μυστικά. Μερικά από τα δικά μας κρυβονται στις Θεραπείες Βάσης μας!
Best seller στο assai παραμένει η συνδυαστική θεραπεία Βαθύ καθαρισμού & Μεσοθεραπείας. Σε ειδική τιμή ξανα!
Ο Βαθύς καθαρισμός μας, συνδυάζει όλες τις σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές, επιτυγχάνει την εξυγίανση των πόρων και την αναζωογόνηση και ανάπλαση του δέρματος του προσώπου. Η ειδικά καταρτισμένη ομάδα του assai περιποιείται την επιδερμίδα σας με ιδιαίτερη προσοχή ώστε να αποφευχθούν τυχόν ερεθισμοί και ερυθρότητα του δέρματος.
Η μεσοθεραπεία (πιστοποιημένη μέθοδος Pistor, ρωτήστε μας), αντιμετωπίζει οποιαδήποτε προβληματική κατάσταση και εικόνα της επιδερμίδας σας σε βάθος. Στο σωστό βάθος! Τα ενεργά συστατικά που επιλέγουμε είναι φυτικά, bio και απαλλαγμένα απο οποιαδήποτε χημική ή συντηρητική ουσία, ώστε να επιτυγχάνουμε την φυσικότητα του αποτελέσματος. Ενδείκνυται για
* αντιγήρανση
* τόνωση της επιδερμίδας
* σύσφιξη και ανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου
* βαθιά ενυδάτωση και λάμψη.
Εξυγίανση, αναζωογόνηση και ανάπλαση του δέρματος που διαρκεί!