Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Θεραπείες glō νέα γενιά χημικών peelings από το 33 Derma Clinic

Θεραπείες glō νέα γενιά χημικών peelings από το 33 Derma Clinic

Στα χημικά peelings χρησιμοποιείται διάλυμα οξέων που βελτιώνει την υφή του δέρματος του προσώπου, αφαιρώντας τα ανώτερα κατεστραμμένα στρώματα. Ενδείκνυται ειδικά σε ασθενείς με κηλίδες, πανάδες, ρυτίδες. Τριχλωροξικό οξύ (TCA), γλυκολικό οξύ (AHAs), μανδελικό οξύ είναι μερικά απο αυτά που χρησιμοποιούνται στο ιατρείο. Η ακριβής συγκέντρωση μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε ασθενούς.
Οι θεραπείες της glō είναι απο τα τελευταία αποκτήματα στο Ιατρείο και αποτελούν μια εντελώς νέα γενιά χημικών peelings που προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα χωρίς τα μειονεκτήματα του χρόνου αποκατάστασης, της αφυδάτωσης ή της φθοράς στην δομή του δέρματος. Διαλέξαμε αυτά τα προϊόντα γιατί περιέχουν υψηλότερα επίπεδα ενεργών συστατικών φαρμακευτικού βαθμού και στοχεύουν στην δερμοαπόξεση χωρίς να τραυματίζουν την δομή του δέρματος. Αυτό το χαρακτηριστικό τους τα έχει κάνει διάσημα και αγαπητά σε όλο τον κόσμο. Τα peelings της glō ενδείκνυνται για τους περισσότερους τύπους δέρματος, καθώς διαθέτουν ποικιλία συνθέσεων διαφορετικής ισχύος διασφαλίζοντας έτσι ότι κάθε session δερμοαπόξεσης προσαρμόζεται στις ανάγκες ακόμη και του πιο ευαίσθητου δέρματος. Ολα τα peelings της glō περιέχουν οξέα φιλικά προς το δέρμα που απομακρύνουν απαλά τα παλιά δερματικά κύτταρα για να αποκαλύψουν νέα και φρέσκα. Αντίθετα με άλλα peelings,οι θεραπείες της glō πετυχαίνουν πολύ ανώτερα αποτελέσματα χωρίς τους συνήθεις τραυματισμούς και το έντονο ξεφλούδισμα. Τα χημικά peelings της glō προωθούν την κυτταρική ανανέωση χάρη στο αποκλειστικό σύμπλεγμα glō Complex που επιτρέπει στο δέρμα να επουλώνεται ενώ απολεπίζεται, καθώς περιέχει Spin Trap και Alma (2 φυτικά ένζυμα που βοηθούν στην απολέπιση και απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων με καταπραϋντικές και αντιφλεγμονωδεις ιδιότητες), καρνοσίνη και νιασιναμίδη.  Αυτό το ισχυρό σύμπλεγμα ενισχύει τα αποτελέσματα, ενώ την ίδια ώρα αποτρέπει την φθορά που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες και υποστηρίζει την δομή του δέρματος. Τα χημικά peelings της glō έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόζονται ώστε οι θεραπείες να κυμαίνονται από πιο επιφανειακές μέχρι πολύ βαθιές. Σε αντίθεση με πολλούς άλλους τύπους χημικών peeling, οι προηγμένες συνθέσεις της glō χρησιμοποιούν πεπτίδια για να δράσουν στα σημάδια της γήρανσης, ρετινοειδή και αυξητικούς παράγοντες για να βοηθήσουν το δέρμα που έχει υποστεί περιβαλλοντικές φθορές να αποκαταστήσει την πυκνότητά του και να αναπλαστεί. Αυτό που θα αισθανθείτε κατά τη διάρκεια της θεραπείας είναι ελαφρύ τσούξιμο και θερμότητα για 5 λεπτά το πολύ και μετά το δέρμα σας μπορεί να παρουσιάζει ελαφρά ερυθρότητα και κνησμό. Η αίσθηση είναι απόλυτα ανεκτή.
Ποιες θεραπείες της glō μπορείτε να βρείτε στο 33 Derma Clinic;
Τα πιο δημοφιλή peelings της glō διατίθενται στην Ελλάδα στο 33 Derma Clinic. Βρείτε στη συνέχεια αυτό που ταιριάζει σε εσάς και τις ανάγκες σας και υποδεχθείτε ένα νέο δέρμα!
1. glō Enzyme Peel Επιφανειακή δερμοαπόξεση που δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας. Χρησιμοποιείται παράγοντας απολέπισης με φυσικά ένζυμα φρούτων από κράνμπερι και ρόδι που χαρίζουν λάμψη στο ξηρό, θαμπό, ακόμη και το αφυδατωμένο δέρμα. Επιπλέον το σαλικυλικό οξύ απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, αποκαλύπτοντας ένα πιο λείο και καθαρό δέρμα και ρυθμίζοντας παράλληλα την λιπαρότητα. Παρουσιάζει εξαιρετικά αποτελέσματα σε περιπτώσεις ακμής, ανομοιόμορφου τόνου επιδερμίδας, χρώσης του δέρματος και αφυδάτωσης της επιδερμίδας.
2. glō Flower Εnzyme Peel Στη σύνθεσή του χρησιμοποιεί ιβίσκο, passion flower και κολοκύθα για να αναζωογονήσει την επιδερμίδα χάρη στα φυσικά ένζυμα φρούτων που απομακρύνουν τα νεκρά κυτταρα από το δέρμα αφήνοντάς το με μια φωτεινή λάμψη. Τα εκχυλίσματα των φρούτων προσφέρουν παράλληλα στη σύνθεση ήπια οργανικά οξέα που ενεργοποιούν και τονώνουν το δέρμα προσφέροντάς του συγχρόνως αντιοξειδωτική προστασία. Μια καλή απολέπιση για δέρματα ευαίσθητα σε άλφα-υδροξύ οξέα και άλλους απολεπιστικούς παράγοντες ή για όσους επιθυμούν μια ελαφριά απολέπιση.
3. glō Glycolic Peel Ένα χημικό peeling που σκοπό έχει την επανόρθωση και αναγέννηση του δέρματος. Διορθώνει την εμφάνιση σημαδιών γήρανσης και την ανομοιμορφία σε υφή και χρωματικό τόνο. Το Glycolic Peel της glō περιέχει αντιοξειδωτικά που διατηρούν τις φυσικές ενυδατικές ιδιότητες του δέρματος , ενδυναμώνουν τα τριχοειδή αγγεία και δρουν ως αντιφλεγμονώδη. Ένα από τα πιο δημοφιλή peeling για όσους αναζητούν μια πιο ισχυρή λύση σε συνήθη δερματικά προβλήματα όπως ακμή, ρυτίδες, κηλίδες ή χρωματική ανομοιμορφία. Της θεραπείας στο ιατρείο προηγείται προετομασία 10 ημερών με σέρουμ στο σπίτι. Στo 33 Derma Clinic κάθε πρωτόκολλο ολοκληρώνεται με καταπραϋντική μάσκα (ή επανορθωτική για τα ώριμα δέρματα) και συνεδρία φωτοθεραπείας που κατευνάζει σημαντικά την ερυθρότητα και ενεργοποιεί τους ινοβλάστες για παραγωγή κολλαγόνου και τελικά ανάπλαση.
beauty@spa-about.gr
Ευχαριστούμε πολύ το 33 Derma Clinic
Δείτε περισσότερα μυστικά ομορφιάς στο: http://www.33dermaclinic.com/protaseis

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο